De ce are afacerea ta nevoie de o aplicatie mobila?

Acest articol a fost publicat in categoria Diverse in .

mobile3

“Viitorul este mobil” nu mai este o afirmatie adevarata. Prezentul este mobil.

Prognoza pentru descarcarile de aplicatii mobile din intreaga lume este impresionanta. In 2017, consumatorii au descarcat 178,1 miliarde de aplicatii mobile, in 2018 – 205,4 -, iar in 2022 cresterea este estimata la 258,2 miliarde de descarcari de aplicatii.

Aplicatiile mobile ofera multe beneficii pentru aproape orice companie. Cu toate acestea, exista doar un singur motiv major de luat in considerare:

De ce o afacere are nevoie de o aplicatie mobila? Iata motivul principal:

Aplicatiile cresc retentia si veniturile. Este cunoscut faptul ca piata este extrem de competitiva; daca nu oferiti servicii mai bune decat concurentii, afacerea dvs. pierde bani.

Daca inca nu sunteti sigur daca aveti nevoie de o aplicatie mobila, acest articol se va concentra pe furnizarea unor argumente care va vor ajuta sa luati decizia corecta.

  1. Fiti vizibili pentru clientii actuali si potentiali: o aplicatie mobila ofera o prezenta online mai mare si integrata si va duce la nivelul urmator. Utilizatorii petrec mult timp pe dispozitivele lor, astfel incat ar trebui sa fiti acolo unde sunt clientii dvs.
  2. Creati un canal de marketing direct: puteti interactiona cu usurinta cu clientii dvs. – toate informatiile pe care doriti sa le distribuiti clientilor dvs. sunt la indemana.
  3. Oferiti clientilor mai multa valoare si cultivati loialitatea acestora: ar trebui sa oferiti clientilor posibilitatea de a colecta recompense prin intermediul aplicatiei dvs. mobile.
  4. Cresteti gradul de recunoastere a marcii: atunci cand intentionati sa construiti o aplicatie, obiectivul dvs. principal trebuie sa fie crearea unui produs care sa aduca valoare clientului.
  5. Imbunatatiti implicarea clientilor: utilizarea unei aplicatii mobile va aduce o mare diferenta in modul in care comunicati cu clientii dvs. Puteti integra o functie de chat sau de apel video / audio pe care clientii dvs. o pot utiliza pentru a comunica cu dvs.

Schimbarea este o parte esentiala a unei aplicatii de succes; de ce ? Dupa lansare, aplicatia trebuie sa continue sa functioneze pe cele mai recente dispozitive si sisteme de operare. Mai mult decat atat, daca va asigurati ca aplicatia mobila este permanent adaptata si imbunatatita, beneficiati de avantaje suplimentare generate de:

  • Functii noi care extind functionalitatea aplicatiei originale, fara a afecta scopul initial.
  • Imbunatatiri ale UI si UX care vor oferi utilizatorilor dvs. o experienta imbunatatita.
  • Procesul de dezvoltare a unei aplicatii mobile este reiterant si trebuie adaptat si imbunatatit in mod continuu; in acest fel, veti fi in mintea clientului dvs., in timp ce vanzarile dvs. vor creste in mod constant.

Exista multe lucruri de luat in considerare inainte de a incepe dezvoltarea unei aplicatii mobile si de aceea ar trebui sa luati in considerare externalizarea dezvoltarii aplicatiei, pentru a beneficia de toate avantajele.

Prin sprijinul ARIES, in acest an intre 25 si 28 februarie, Roweb Development va participa la Mobile World Congress 2019, cel mai mare eveniment din lume pentru dezvoltarea de aplicatii mobile. Ne putem intalni si discuta daca doriti sa va duceti afacerea la nivelul urmator cu o aplicatie mobila.


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices