De ce are afacerea ta nevoie de o aplicatie mobila?

Acest articol a fost publicat in categoria Diverse in .

mobile3

“Viitorul este mobil” nu mai este o afirmație adevărată. Prezentul este mobil.

Prognoza pentru descărcările de aplicații mobile din întreaga lume este impresionantă. În 2017, consumatorii au descărcat 178,1 miliarde de aplicații mobile, în 2018 – 205,4 -, iar în 2022 creșterea este estimată la 258,2 miliarde de descărcări de aplicații.

Aplicațiile mobile oferă multe beneficii pentru aproape orice companie. Cu toate acestea, există doar un singur motiv major de luat în considerare:

De ce o afacere are nevoie de o aplicație mobilă? Iată motivul principal:

Aplicațiile cresc retenția și veniturile. Este cunoscut faptul că piața este extrem de competitivă; dacă nu oferiți servicii mai bune decât concurenții, afacerea dvs. pierde bani.

Dacă încă nu sunteți sigur dacă aveți nevoie de o aplicație mobilă, acest articol se va concentra pe furnizarea unor argumente care vă vor ajuta să luați decizia corectă.

  1. Fiți vizibili pentru clienții actuali și potențiali: o aplicație mobilă oferă o prezență online mai mare și integrată și vă duce la nivelul următor. Utilizatorii petrec mult timp pe dispozitivele lor, astfel încât ar trebui să fiți acolo unde sunt clienții dvs. 2.
  2. Creați un canal de marketing direct: puteți interacționa cu ușurință cu clienții dvs. – toate informațiile pe care doriți să le distribuiți clienților dvs. sunt la îndemână.
  3. Oferiți clienților mai multă valoare și cultivați loialitatea acestora: ar trebui să oferiți clienților posibilitatea de a colecta recompense prin intermediul aplicației dvs. mobile.
  4. Cresteti gradul de recunoaștere a mărcii: atunci când intenționați să construiți o aplicație, obiectivul dvs. principal trebuie să fie crearea unui produs care să aducă valoare clientului.
  5. Îmbunătățiți implicarea clienților: utilizarea unei aplicații mobile va aduce o mare diferență în modul în care comunicați cu clienții dvs. Puteți integra o funcție de chat sau de apel video / audio pe care clienții dvs. o pot utiliza pentru a comunica cu dvs.

Schimbarea este o parte esențială a unei aplicații de succes; de ce ? După lansare, aplicația trebuie să continue să funcționeze pe cele mai recente dispozitive și sisteme de operare. Mai mult decât atât, dacă vă asigurați că aplicația mobilă este permanent adaptată și îmbunătățită, beneficiați de avantaje suplimentare generate de:

  • Funcții noi care extind funcționalitatea aplicației originale, fără a afecta scopul inițial.
  • Îmbunătățiri ale UI și UX care vor oferi utilizatorilor dvs. o experiență îmbunătățită.
  • Procesul de dezvoltare a unei aplicații mobile este reiterant și trebuie adaptat și îmbunătățit în mod continuu; în acest fel, veți fi în mintea clientului dvs., în timp ce vânzările dvs. vor crește în mod constant.

Există multe lucruri de luat în considerare înainte de a începe dezvoltarea unei aplicații mobile și de aceea ar trebui să luați în considerare externalizarea dezvoltării aplicației, pentru a beneficia de toate avantajele.

Prin sprijinul ARIES, în acest an între 25 și 28 februarie, Roweb Development va participa la Mobile World Congress 2019, cel mai mare eveniment din lume pentru dezvoltarea de aplicatii mobile. Ne putem întâlni și discuta dacă doriți să vă duceți afacerea la nivelul următor cu o aplicație mobilă.