Roweb – 20 de ani de experienta | Dezvoltarea de solutii software personalizate pentru 20+ de industrii si verticale

Acest articol a fost publicat in categoria Dezvoltare aplicatii business, Market recognition, Noutati Roweb, Noutati tech, Transformare digitala in .
Roweb experienta 20 industrii verticale

Cu o gama completa de servicii, echipa cu experienta si expertiza extinsa pe o serie de industrii si verticale, Roweb este un partener de incredere in accelerarea proceselor de digitalizare inca din 2004.

Capabilitati end-to-end pentru solutii personalizate

La Roweb, oferim capabilitati end-to-end pentru dezvoltarea de solutii software personalizate adaptate nevoilor specifice ale fiecarui client. Cu o echipa formata din peste 130 de dezvoltatori, dintre care peste 50% sunt seniori cu experienta vasta, avem cunostintele si resursele necesare pentru a crea solutii pentru diverse industrii. De la servicii financiare la recrutare si resurse umane, imobiliare, tursim, medicina si multe altele, ne valorificam experienta si cunostintele tehnice pentru a oferi rezultate care depasesc asteptarile.

Pe scurt, povestea brandului Roweb

Roweb a inceput in 2004 ca o mica echipa de dezvoltare formata din trei absolventi de facultate si profesorul lor de informatica, Viorel Costea, care le-a inspirat pasiunea pentru programare. Inca de la inceput, ne-am definit misiunea in jurul ideii de a-i ajuta pe managerii si ownerii de business sa inoveze si sa schimbe modul in care isi extind afacerile prin solutii software scalabile si personalizate. De-a lungul anilor, Roweb a cunoscut o crestere constanta, devenind provider de top in industria dezvoltarii software.

Astazi, cu peste 20 de ani de experienta pe piata, ne remarcam printr-o echipa extinsa si stabila, cu peste 50% dintre dezvoltatori avand experienta extinsa in software development. Suntem mandri sa fim implicati in proiecte complexe pentru companii din intreaga lume, inclusiv Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Germania, Romania, SUA, Olanda, Franta, Elvetia. Cu birouri in mai multe locatii, inclusiv trei hub-uri de dezvoltare software in Romania (Bucuresti, Craiova si Pitesti) si un birou in Marea Britanie, Roweb este bine pozitionata pentru a servi clientii la scara nationala si internationala.

O parte dintre proiectele noastre de top

Roweb experienta 20 industrii verticale

Extinderea rapida a business-ului cu ajutorul unei solutii CRM | Imobiliare

Bazandu-se pe o solutie software personalizata dezvoltata de echipele noastre, compania a reusit sa ofere servicii inovative si 100% digitale pentru utilizatori din intreaga lumea (cumparatori, investitori, agenti, etc).

Roweb experienta 20 industrii verticale

Solutie software care a generat 30 de milioane de £ | HR

Cu ajutorul solutiei dezvoltate de Roweb, compania a castigat un contract de 30 milioane de £ (aproximativ 40 milioane de dolari).

Roweb experienta 20 industrii verticale

Solutie de top in tarile nordice | Turism

Roweb a transformat un sistem de booking creat initial pentru un operator local, intr-o solutie completa, capabila sa raspunda unor nevoi de business globale.

Roweb experienta 20 industrii verticale

Experienta de banking mobile 360 | Banking

Am dezvoltat o solutie mobila care ofera clientilor experiente 360° prin capabilitati extinse si servicii sigure si securizate.

Roweb experienta 20 industrii verticale

Solutie software pentru extinderea termenelor de plata a taxelor IRS | Finante

Solutie software care ajuta platitorii de taxe din America sa gestioneze, fara riscuri, amanarea platelor cu termen la 15 aprilie pentru veniturile personale si de 15 martie pentru cele rezultate din afaceri.

Roweb experienta 20 industrii verticale

Platforma SaaS pentru automatizarea de procese | HR

Pentru optimizarea interactiunii cu produsele si cresterea rapiditatii transferului de informatii, managerii Pearn Kandola au decis sa dezvolte cu echipa noastra o solutie all-in-one.

  • Imobiliare:Solutiile software personalizate in domeniul imobiliar faciliteaza gestionarea proprietatilor, listarile, gestionarea clientilor, urmarirea tranzactiilor si marketingul. Aceste solutii eficientizeaza procesele, imbunatatesc experienta clientilor si optimizeaza operatiunile de vanzare si leasing de proprietati.
  • Managementul de personal:“Solutiile software personalizate pentru managementul de personal ajuta organizatiile sa gestioneze datele angajatilor, salariile, evaluarile performantei, programele de formare si conformitatea. Aceste solutii automatizeaza procesele de resurse umane, imbunatatesc managementul fortei de munca si productivitatea angajatilor.”
  • Recrutare:“In industria de recrutare, solutiile software personalizate automatizeaza aprovizionarea candidatilor, urmarirea candidatilor, analizarea CV-urilor, programarea interviurilor si evaluarea candidatilor. Aceste solutii imbunatatesc eficienta recrutarii, reduc timpul de angajare si imbunatatesc calitatea angajarilor.”
  • Turism:: Solutiile software personalizate pentru industria turismului faciliteaza rezervarea online, gestionarea rezervarilor, planificarea itinerariilor, managementul tururilor si gestionarea relatiilor cu clientii. Aceste solutii imbunatatesc experienta clientilor, optimizeaza operatiunile si maresc rezervarile si veniturile.
  • Ospitalitate:Companiile de ospitalitate se bazeaza pe solutii software personalizate pentru managementul hotelurilor, sistemelor de rezervare, serviciilor pentru oaspeti, facturarii si gestionarii stocurilor. Aceste solutii eficientizeaza operatiunile hoteliere, imbunatatesc experienta oaspetilor si maresc veniturile printr-un management eficient al resurselor.
  • Agricultura:Solutiile software personalizate in agricultura ajuta la managementul afacerilor, monitorizarea culturilor, prognoza randamentului, urmarirea echipamentelor si managementul lantului de aprovizionare. Aceste solutii optimizeaza procesele agricole, imbunatatesc productivitatea si permit fermierilor si intreprinderilor agricole luarea deciziilor bazate pe date.
  • ITSolutiile software personalizate pentru sisteme informatice si dezvoltarea de software ajuta la inginerie software, codare, depanare, controlul versiunilor si managementul proiectelor. Aceste solutii eficientizeaza procesele de dezvoltare software, imbunatatesc calitatea codului si imbunatatesc colaborarea intre echipele de dezvoltare.
  • Software:Solutiile software personalizate pentru industria software sustin managementul ciclului de viata al dezvoltarii software, asigurarea calitatii, testarea, implementarea si intretinerea. Aceste solutii imbunatatesc eficienta dezvoltarii software, asigura calitatea produsului si accelereaza timpul de lansare pe piata pentru produsele software.
  • Constructie:Solutiile software personalizate in constructii faciliteaza managementul proiectelor, programarea, bugetarea, alocarea resurselor si colaborarea intre partile interesate. Aceste solutii optimizeaza procesele de constructie, imbunatatesc vizibilitatea proiectului si reduc costurile si intarzierile.
  • Educatie si eLearning: Solutiile software personalizate in educatie si eLearning permit invatarea online, gestionarea cursurilor, evaluarea studentilor, analiza invatarii si livrarea de continut.
  • Divertisment: In industria divertismentului, solutiile software personalizate permit crearea de continut si gestionarea produselor digitale (vanzarea de bilete la spectacole, de exemplu). Aceste solutii permit crearea de experiente de divertisment interactive.
  • Management de evenimente: Solutiile software personalizate pentru managementul evenimentelor ajuta la planificarea evenimentelor, inregistrarea, emiterea de bilete, gestionarea participantilor si operatiunile la fata locului. Aceste solutii eficientizeaza logistica evenimentelor, imbunatatesc experientele participantilor si asigura executia cu succes a evenimentului.
  • eCommerce: Solutiile software personalizate in comertul electronic sustin vanzarea online, gestionarea stocurilor, procesarea comenzilor, procesarea platilor si gestionarea relatiilor cu clientii. Aceste solutii permit companiilor sa vanda produse online, sa ajunga la un public global si sa stimuleze cresterea vanzarilor.
  • Plati de taxe: Solutiile software personalizate pentru platile fiscale automatizeaza calculele, raportarea, conformitatea si procesarea platilor. Aceste solutii simplifica procesele fiscale, reduc erorile, asigura conformitatea cu reglementarile fiscale si faciliteaza platile fiscale la timp si precise.
  • Bancile: Institutiile bancare se bazeaza pe solutii software personalizate pentru operatiunile bancare de baza, procesarea tranzactiilor, gestionarea conturilor clientilor, evaluarea riscurilor si conformitatea cu reglementarile. Aceste solutii imbunatatesc eficienta operationala, sporesc securitatea si permit servicii bancare personalizate pentru clienti.
  • Asigurare: Solutiile software personalizate pentru companiile de asigurari sprijina administrarea politelor, procesarea daunelor, subscrierea, evaluarea riscurilor si gestionarea relatiilor cu clientii. Aceste solutii eficientizeaza operatiunile de asigurare, reduc cheltuielile administrative si imbunatatesc experienta clientilor.
  • Servicii alimentare: Solutiile software personalizate din industria serviciilor alimentare faciliteaza comanda online, rezervarile de mese, gestionarea meniurilor, operatiunile din bucatarie, urmarirea stocurilor si logistica livrarilor. Aceste solutii optimizeaza operatiunile restaurantelor, imbunatatesc experienta clientilor si maresc veniturile.
  • Sanatate:Solutiile software personalizate permit evidentele medicale electronice (EHR), facturarea medicala, programarea pacientilor, telemedicina si analiza asistentei medicale. Aceste solutii imbunatatesc ingrijirea pacientilor, imbunatatesc fluxurile de lucru clinice si permit furnizarea de asistenta medicala sigura si eficienta.
  • Transport:Solutiile software personalizate din industria transporturilor ajuta la optimizarea rutelor, gestionarea flotei, urmarirea vehiculelor, planificarea logisticii si managementul lantului de aprovizionare. Aceste solutii imbunatatesc eficienta transportului, reduc costurile si asigura livrarea la timp si fiabila a bunurilor si serviciilor.

Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices