Roweb @ ecomTeam 2023 | Intalneste echipa noastra la unul dintre cele mai importante evenimente eCommerce din tara

Acest articol a fost publicat in categoria Dezvoltare aplicatii eCommerce, Evenimente business, Evenimente tech in .
Roweb la ecomTeam 2023

Daca ai urmarit postarile noastre de pana acum, din Social Media si/sau blog, probabil ca stii deja ca unul dintre aspectele care definesc strategia noastra de business este sa tinem pasul cu tendintele din industrie, oferind clientilor nostri functionalitati si solutii de transformare digitala up-to-date.  

Acest lucru ne face sa spunem prezent la evenimente tech, business & eCommerce, din Romania si internationale.  

Iar primul care deschide agenda (deja plina) din aceasta toamna este ecomTeam.  

Asa ca pe 21 & 22 septembrie 2023, ne vedem la Brasov.  

Timp de doua zile, orasul de sub Tampa va fi locul in care vom avea parte de networking cu unele dintre cele mai importante nume din industrie, vom participa la conferinte si vom interactiona (in calitate de expozanti) cu toti cei care vor sa afle mai multe despre brandul nostru.  

 

Despre ecomTeam – din perspectiva Roweb

Participam pentru a doua oara la ecomTeam, iar ceea ce ne-a facut sa revenim este faptul ca evenimentul nu este doar o conferinta despre eCommerce, ci este un eveniment care pune accent pe interactiunea dintre expozanti si vizitatori, promovand  

“ecomTeam a fost cea mai mare surpriza, dintre toate conferintele de eCommerce la care am participat. Este o conferinta care se promoveaza drept teambuilding pentru eCommerce si exact asta s-a si intamplat. Ne-am axat foarte mult pe partea de networking si stabilirea de parteneriate durabile.”

Roweb la ecomTeam 2023
Stefan Nicolae
Head of eCommerce Development

Asa ca daca te afli la Brasov in perioada 21-22 septembrie, te asteptam la standul Roweb ca sa povestim despre:  

  • Solutiile eCommerce 360: Development + Performance Marketing. Din 2022, am inceput colaborarea cu o agentie de marketing, care ne sustine in procesul nostru de a oferi solutii complete pentru clientii care isi doresc un proces de dezvoltare bazat pe rezultate concrete.  
  • Brandurile din portofoliul Roweb si impactul pe care serviciile noastre l-au avut asupra business-ului celor care au ales sa lucreze cu noi.  
  • Tehnologiile pe care le folosim in procesul de dezvoltare si diversitatea solutiilor eCommerce pe care le punem la dispozitia clientilor.  
  • Solutiile noastre in-house, care se pot adapta mai multor tipuri de companii, institutii si industrii. 

 

Echipa noastra la eveniment

Anul acesta, echipa Roweb la ecomTeam este reprezentanta prin: 

Roweb la ecomTeam 2023

Sorin Trifu – Hold Marketing Managing Partner
Sorin Trifu a inceput cariera in Marketing Digital la varsta de doar 14 ani. Din dorinta de a aplica propriile standarde de calitate, intr-o industrie cu potential, in 2017, a infiintat propria agentie de performance marketing, cu focus pe oferirea de servicii PPC. In prezent, agentia a devenit partener Google & Meta.  

Roweb la ecomTeam 2023

Valentin Necsuleu – Sales Manager and & Co-founder Horeka by Roweb
Facand parte din delegatia Roweb la evenimente de eCommerce si business nationale si internationale, Valentin Necsuleu coordoneaza departamentul de vanzari si este Co-Fondator al solutiei digitale Horeka by Roweb, alaturi de Mirel Ionescu.  

Roweb la ecomTeam 2023

Stefan Nicolae – Head of eCommerce Development
Stefan este liderul departamentului PHP din Pitesti si al echipei eCommerce. Stefan s-a alaturat companiei in 2006 si reprezinta Roweb la evenimente de business & eCommerce, coordonand programe precum stagiile de practica si internshipul. 

 

Cateva dintre povestile de succes din portofoliul Roweb despre care vom povesti la ecomTeam

Experienta de peste 15 ani in eCommerce ne-a facut sa interactionam cu multe companii si branduri. Iar cele mai multe parteneriate s-au transformat in colaborari de durata, al caror impact s-a facut remarcat intr-un timp scurt.  

Astfel, la editia din acest an de la ecomTeam vom povesti despre solutiile personalizate Roweb precum Horeka – una dintre singurele solutii digitale din Romania, dedicata antreprenorilor din industria HoReCa si care ofera un management 360 al comenzilor, livrarilor si marketingului, fara a percepe comision.  

De asemenea, la ecomTeam vom prezenta cateva dintre proiectele din portofoliul nostru, printre care amintim: 

Litera

Roweb la ecomTeam 2023

Parteneriatul cu Litera a insemnat dezvoltare custom pentru una dintre cele mai mari edituri si magazine de carti din tara, pornind de la nevoile cititorilor de a gasi rapid produsele de care au nevoie. 

Echipa noastra de development a inceput prin a inlocui vechiul cod, demarand procesul de migrare pe Magento 2 si, in acelasi timp, livrand noi functionalitati cerute de client, care sa mentina platforma actualizata si functionala.  

O’Mac

Roweb la ecomTeam 2023

 

Colaborarea cu O’Mac a insemnat colaborarea cu o retea nationala de magazine care vand unelte si echipamente pentru casa, gradina si agricultura.  Pentru ca O’Mac avea nevoie de o solutie care sa ofere clientilor o experienta completa, am asigurat migrarea site-ului web la Magento 2 si am venit cu optimizari care au contribuit la cresterea vanzarilor.  

Boutique Homes

Roweb la ecomTeam 2023

 

Inca de la inceputul colaborarii cu Boutique Homes, am intuit necesitatea de flexibilitate de care clientul avea nevoie. Astfel, am oferit expertiza tehnica care respecta rigorile de calitate, pastrand totodata o atitudine flexibila. Iar prin solutia oferita de noi, clientul are posibilitatea de a gestiona complet procesul de rezervare al unei proprietati, avand acces instantaneu la plati si reusind sa comunice eficient cu clientii.  

 

Despre echipa eCommerce Roweb:

  • Experienta in piata de peste 15 ani; 
  • Dezvoltare custom bazata pe tehnologii moderne precum Magento & WooCommerce
  • Echipa dedicata de software developeri pentru ca fiecare proiect sa primeasca atentia necesara; 
  • Diversitate de solutii eCommerce: de la magazine online, platforme de tip marketplace si solutii SaaS, la platforme de analiza a datelor si integrari 3-rd parties.  
  • Acoperire tuturor rolurilor necesare pentru dezvoltarea unei solutii eCommerce end-to-end: de la software developeri cu experienta la testeri care sa se asigure ca solutia functioneaza in parametri optimi.  

Programeaza o intalnire la ecomTeam!


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices