Roweb la GITEX Technology Week
2020 (Dubai)

Acest articol a fost publicat in categoria Evenimente business, Evenimente tech in .

Cea de a 40-a editie GITEX Technology Week va incepe in curand. Asa cum te-am obisnuit, si de aceasta data Roweb va profita de oportunitatea de a fi acolo.

Crezi si tu ca technologia va fi a deveni curand cea de a doua natura a business-urilor din diverse industrii. Vei fi si tu in Dubai intre 6 si 10 decembrie?

Vino sa intalnesti echipa Roweb (reprezentata in acest an de Laurentiu Nicola – Sales Director si Florin Obogeanu – Technical Project manager) la GITEX Technology Week fie vizitand standul nostru, fie la evenimentele tech incluse in programul din acest an. Astfel vom avea ocazia sa analizam si dezbatem o serie de subiecte de interest si (de ce nu?) sa initiem un parteneriat pe termen lung.

 

Roweb – parte din delegatia Romaniei la GITEX inca din 2017

Facand parte din delegatia oficiala a Romaniei (ca membru ARIES si sustinuta prin programul PPE), compania Roweb reprezinta potentialul IT al Romaniei inca din 2017 (alaturi de alte 6 companii de profil).

Evenimentele de tipul GITEX sunt pentru noi reale oportunitati atat pentru networking, cat si pentru extinderea portofoliului de proiecte. Participarile din anii trecuti ne-au demonstrat ca astfel de evenimente ne ofera posibilitatea de a explora noi perspective, de a lua pulsul pietei si de a avea acces la acel “real-feel” cu privire la tendintele in tehnologie. Totodata ne-au ajutat sa interactionam mai bine cu clientii si potentialii clienti care ne impartasesc viziunea: transforme prin digitalizare.

Roweb la GITEX 2020

Despre GITEX – Technology week Live in person (6 – 10 decembrie 2020)

GITEX (“Gulf Information Technology Exhibition”) este un eveniment care integreaza atat galerii cu standuri expozitionale. cat si conferinte in domeniul tehnologiei si care are loc in Dubai (la Dubai World Trade Center). Expozitiile sale din Orientul Mijlociu au atras numerosi participanti – in special in 2009, atunci cand Microsoft a lansat Windows 7, la eveniment fiind prezente nu mai putin de 150.019 de persoane. (sursa: Wikipedia)

Dupa un an de provocari, GITEX revine, asadar, cu cea de-a 40-a editie care se va intinde pe 5 zile, aducand evenimente extraordinare.

Anul acesta GITEX va gazdui:

  • peste 1200 de companii tech, start-up-uri si organizatii guvernamentale din peste 60 de tari;
  • 200+ dintre cei mai activi investitori din peste 30 de tari;
  • peste 350 de speakeri din 30 de tari, oferind peste 280 de ore de prezentare a unor informatii valoroase. (sursa: gitex.com)


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices