Roweb la Gitex Global 2022, Dubai | O incursiune in lumea tech, intr-o destinatie cosmopolita

Acest articol a fost publicat in categoria Evenimente business, Evenimente tech in .

Ultimul, dar nu cel din urma eveniment tech & business, din aceasta toamna, la care avem placerea sa intalnim reprezentanti ai companiilor preocupate de transformare digitala, din intreaga lume, este Gitex Global. 

Evenimentul are loc intr-unul dintre cele mai cosmopolite orase: Dubai, Emiratele Arabe Unite. 

Gitex Global nu este doar un simplu eveniment, ci este recunoscut la nivel international drept un adevarat tech show care se adreseaza antreprenorilor din industrie, organizatiilor, start-upurilor, investitorilor si angajatilor din domeniul IT.

 

Roweb participa la eveniment in calitate de membru ARIES 

Echipa Roweb face parte din comunitatea ARIES (Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software). Iar la evenimentul din Dubai, colegii nostri, Gabriel Rosu – Managing Partner & Florin Obogeanu – Business Development Manager – vor face parte din delegatia Romaniei.  

ARIES a fost infiintata pentru a sustine interesele comunitatii software si electronica, la nivel national si international, fiind o voce puternica. Premisa de la care a pornit crearea acestei comunitati este sustinerea parteneriatelor din industria de profil, a competitivitatii informationale corecte si a unui cod etic care sa fie respectat de catre toate companiile aderante. 

In momentul de fata, ARIES are peste 250 de firme membre. Insa, participarea la evenimentele de profil inseamna o selectie realizata de Asociatie si de Minister. 

 

Despre eveniment

Participarea la summit nu este o premiera pentru echipa noastra. Incepand cu 2017, am luat parte la fiecare editie a evenimentului din Dubai, datorita networkingului de calitate, a conferintelor interesante si a bunei organizari. Iar anul acesta, editia Gitex inseamna: 

  • 15 workshopuri cu tematica tech si business, pentru cei care vor sa-si imbunatateasca nivelul de cunostinte;
  • networking cu antreprenori si reprezentanti tech cu experienta, dornici de a-ti impartasi cunostintele;
  • 14 conferinte care abordeaza subiecte de actualitate si lanseaza trendurile digitale din domeniu;
  • posibilitatea de a interactiona cu tehnologii si inventii care vor schimba ecosistemul digital;
  • peste 100 000 de participanti;
  • peste 400 de companii tech, din peste 170 de tari, care au spus prezent la eveniment.
Copyright: www.gitex.com

 

Principalele teme de discutie care urmeaza sa fie abordate la conferinte si la sesiuni de training: 

  • Web 3.0
  • Quantum Computing 
  • Securitate cibernetica
  • 5G 
  • Integrari Cloud 
  • AI. 

De asemenea, companiile prezente la eveniment vor profita de ocazie pentru a-si prezenta produsele software din portofoliu si proiectele. 

La standul Roweb, reprezentantii companiei noastre vor vorbi despre proiecte precum:

Spotlight – platforma custom de vanzare a biletelor

Stare: proiect in derulare

Tip de solutie software: Bazandu-ne pe expertiza si experienta dezvoltatorilor nostri seniori, am creat un sistem de rezervare end-to-end integrat cu sisteme 3-rd parties, API-uri si site-uri web.

Scop: Clientul nostru avea o alta filozofie pe care ne-a transmis-o si noua cand am dezvoltat solutia enterprise: o modalitate mai buna de a face afaceri in Las Vegas. Mai precis, este vorba de una care a simplificat procesul de rezervare, transformandu-l intr-un mod mai putin invaziv in care clientii sunt castigati si nu cumparati, cu cele mai mici preturi si cu mai putine taxe.

Tehnologii principale: PHP, Vue.js, MYSQL.

 

Whise – cel mai lung parteneriat Roweb cu o companie din Belgia, lider in industria imobiliara 

Status: proiect in derulare (din 2004)

Tip de solutie software: CRM si aplicatie Mobile (Android si iOS), integrari 3rd party – bazate pe automatizari.

Scop: crearea unui mediu de lucru flexibil, bazat pe solutii inovatoare pentru companiile din industria imobiliara din Europa.

Tehnologii principale: .NET 5 Web API, Nancy FX, MSSQL, Elasticsearch.  

Studiu de caz

 

nGage –  Experiente de lucru optimizate prin design si functionalitati pentru un client din Marea Britanie

Status: proiect in derulare

Tip de solutie: Functionalitati noi pentru o platforma deja existenta, training si suport, mentenanta & consultanta tehnica.

Scop: Procese HR simplificate prin functionalitati noi si instrumente care aduc performante in procesul de gestionare al angajatilor (intern) si candidatilor / clientilor (extern).

Tehnologii principale: SP.NET, SQL Server, SQL Reporting, jQuery, Telerik UI for ASP.NET AJAX, WebAPI, ElasticSearch, Knockout, RabbitMq, HTML5, CSS3.

Studiu de caz

 

Tourpaq –  sistem de management al activitatii folosit de catre companiile din industria turismului si clientii lor (turisti), dezvoltat pentru o companie daneza cu notorietate in piata

Status: proiect in derulare 

Tip de solutie: Platforma cu rol de gestionare a activitatilor care au legatura cu operatorii de turism, aplicatii mobile intuitive.

Scop: Simplificarea procesului de prezentare a serviciilor agentiilor de turism, gestionarea informatiilor si notificarilor referitoare la oferte dintr-un singur loc, informarea corecta a tuturor tipurilor de useri, posibilitatea de a comunica si a face rezervari usor.

Tehnologii principale: ASP.NET, MS SQL Server, ASP.NET, AJAX, WCF.

Studiu de caz

 

Despre Roweb – cateva detalii din prezentarea noastra de la Gitex 

  • Compania a fost infiintata in 2004 si ofera servicii de software development de la analiza de business, pana la dezvoltare software, quality assurance si mentenanta.
  • In prezent, echipa are 130+ experti, majoritatea cu experienta de seniori in domeniu.
  • Principalele industrii pentru care dezvoltam solutii software sunt: turism, HR, imobiliare, banking, consultanta, retail. 
  • Proiectele dezvoltate de expertii Roweb sunt de tipul aplicatii enterprise, platforme web, CRM, aplicatii Mobile, platforme eCommerce si sunt dezvoltate pornind de la necesitatile clientilor. 
  • Activitatea noastra este bazata in special pe proiecte internationale pentru clienti care provin din Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Germania, Romania, SUA, Olanda, Franta, Elvetia si Canada. 

 

Scurta recapitulare a evenimentului din Dubai:

Locatia: Dubai World Trade Center – sala Sheikh 

Perioada evenimentului: 10-14 octombrie 2022 

Reprezentanti Roweb:

Gabriel Rosu
Managing Partner

Florin Obogeanu
Business Development Manager


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices