GPeC 2023 | Impresiile echipei Roweb de la evenimentul anului in materie de eCommerce si Marketing Digital

Acest articol a fost publicat in categoria Dezvoltare aplicatii eCommerce, Evenimente business in .
Roweb la GPeC 2023

Roweb la GPeC 2023, unul dintre cele mai mari evenimente de eCommerce din Romania.

Dupa expozitiile si conferintele internationale (MWC Barcelona & Gitex Global Dubai) din acest an, am ales sa ne completam agenda de evenimente cu participarea la GPeC 2023 – locul de intalnire al expertilor in furnizarea de solutii & servicii eCommerce: de la produse software, aplicatii si Marketing Digital la transport, logistica si activitati care sustin procesul de vanzare.

 

Ce au in comun Roweb si GPeC 2023? | De ce am ales participarea la eveniment?

  • Experienta: GPeC Summit este un eveniment cu traditie de 18 ani, in timp brandul nostru are experienta din 2004 in furnizarea de servicii software pentru clienti din Romania & beyond.
  • Solutiile eCommerce: GPeC 2023 inseamna mai mult decat o expozitie a furnizorilor de servicii eCommerce. Astfel, evenimentul este ocazia perfecta pentru networking cu o comunitate creativa, efervescenta si preocupata de transformarea digitala a business-urilor ei. Iar noi suntem parte din aceasta comunitate si o sustinem prin oferirea de solutii si echipe dedicate.
  • Tendinte in eCommerce: La fel ca in ceilalti ani, la editia GPeC 2023 s-a dat tonul in materie de trenduri, in timpul sesiunilor de conferinta eCommerce, la care au luat parte speakeri de top. Iar echipa noastra a fost acolo pentru a le afla si a se adapta rapid acestora, implementand solutii moderne pentru clienti dintr-o varietate de industrii si verticale.
  • Festivitate de premiere. In fiecare an, la GPeC Summit se ofera premii celor mai importante companii din Comertul Online Romanesc. Iar la editiile anterioare, una dintre solutiile eCommerce dezvoltare de Roweb a fost decernata cu premiul ”Cel mai bun website eCommerce la sectiunea Casa, Gradina si Unelte.”

 

Cateva solutii din portofoliul nostru despre care am vorbit la GPeC 2023

Participam la GPeC Summit pentru a ne alinia tendintelor din eCommerce, pentru networking cu potentiali parteneri si clienti, dar si pentru a ne pune in evidenta portofoliul de solutii eCommerce.

In acest an, la standul echipei noastre, am vorbit despre proiecte precum:

Horeka by Roweb – o solutie digitala 360 pentru managementul comenzilor, livrarilor si marketingului, care se adreseaza detinatorilor unui business din industria Horeca si care nu percepe comision.

Searchency – un instrument de cautare avansata, dezvoltat de Roweb, cu impact pozitiv asupra ratei de conversie in cadrul magazinelor si platformelor online.

O’Mac – Retea de magazine cu unelte si echipamente pentru gradina, casa & agricultura care ofera clientilor sai o experienta de vanzare completa, pe baza functionalitatilor intuitive dezvoltare folosind tehnologia Magento 2.

Litera – servicii de optimizare website, pornind de la necesitatea clientului de a nu interfera cu activitatea sa de business si de la nevoile cititorilor de gasi usor produsele de care au nevoie.

Boutique Homes – o platforma eCommerce pentru care am oferit expertiza tehnica ce respecta rigorile de securitate & calitate, pastrand totodata o atitudine flexibila.

 

Despre editia GPeC 2023 – perspectiva echipei Roweb

Roweb la GPeC 2023

La editia din acest an, Roweb a fost reprezentat de:

Roweb la GPeC 2023
Sorin Trifu
Hold Marketing Managing Partner

„Colaboram de mult timp cu organizatorii GPeC Summit, iar pentru noi, participarea la astfel de evenimente reprezinta o componenta importanta a strategiei de Marketing & Vanzari. GPeC 2023 a fost locul in care am reusit sa ne intalnim cu clientii nostri si cu potentiali parteneri.

Am intalnit persoane dornice sa iti scaleze business-ul, interesate de noi solutii software, care sa le eficientizeze procesele sau chiar sa le automatizeze, dar si persoane interesate de tool-uri si solutii de marketing prin care pot imbunatati rentabilitatea investitiilor in publicitate.

De asemenea, la editia din acest an, am avut ocazia sa prezentam si noile canale pe care le-am adaugat recent in portofoliu: Criteo, RTB House, E-mail Marketing Automation & Loyalty.”

Roweb la GPeC 2023
Valentin Necsuleu
Sales Manager & Co-founder Horeka by Roweb

„Participarea la GPeC nu dezamageste niciodata. Atat cand vine vorba de networking, cat si de conferinta eCommerce pe care organizatorii o pregatesc cu atentie la detalii in fiecare an.

Este pentru noi ocazia perfecta pentru a face schimb de impresii si idei, pentru a interactiona cu oamenii care au aceeasi viziune cu noi, pentru a lega noi parteneriate.

Pe masura ce timpul trece, GPeC Summit contureaza o comunitate tot mai mare de oameni pasionati de eCommerce, orientati spre progres. Iar eu ma bucur ca Roweb este parte din aceasta.”

 

Echipa eCommerce Roweb – partener de incredere in transformarea digitala datorita:

  • experientei in industria eCommerce din 2009;
  • dezvoltarii de solutii custom diverse, pe baza tehnologiilor moderne precum Magento 2 & WooCommerce;
  • alocarii de echipa dedicata pentru ca fiecare aplicatie si proiect, acoperind toate rolurile necesare dezvoltarii end-to-end;
  • diversitatii de solutii eCommerce: de la magazine online, solutii de tip SaaS si platforme de tip marketplace la Marketing Digital (prin agentia Hold Marketing), platforme de analiza a datelor si integrari 3-rd party.

Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices