Roweb incheie cu succes MWC19 Barcelona

Acest articol a fost publicat in categoria Tehnologii in .
Grup de oameni in cadrul evenimentului MWC19 Barcelona

Despre MWC19

MWC19 Barcelona este cel mai mare eveniment mobile din lume. Acesta conecteaza cele mai recente inovatii si tehnologii de varf de la mai mult de 2.400 de companii de top. Ideea fundamentala din acest an a fost bazata pe “Conectivitate inteligenta”. Termenul este folosit pentru a descrie combinatia de top a retelelor flexibile 5G de mare viteza, Internetul Obiectelor (IoT), Inteligenta Artificiala (AI) si, de asemenea, Big Data.

Prima noastra participare la MWC19 a fost sub Pavilionul Romaniei. Am beneficiat de sprijinul Asociatiei Romane pentru Industria Electronica si Software, filiala judetului Timisoara, si cea a Ministerului Economiei.

Unul din primele lucruri pe care le-am observat a fost ca evenimentul era mai mult decat despre Mobile. Nu este o noutate ca progresele rapide ale tehnologiei modeleaza o lume in care conceptul de Mobile ne va uni pe toti si toate lucrurile. Acest lucru defineste experientele contextualizate si personalizate livrate cum si cand le doriti.

Prezenta Roweb a fost una dinamica, datorita legaturii puternice dintre posibilitatile pe care le aduce tehnologia 5G si experienta noastra in lumea aplicatiilor mobile.

Activarea retelei 5G este prevazuta a fi una revolutionara pe mai multe niveluri. A fost prezentata peste tot la MWC19. Viteza mai mare, zero latenta, transferul de fisiere mai rapid, o experienta mai buna a utilizatorilor sunt cateva dintre avantajele pe care 5G le va aduce aplicatiilor mobile.

Experienta Echipei noastre la MWC19

Man with blue striped shirt

Viorel Costea – CEO

Ori de cate ori se intampla o perturbare majora unei industrii, este vital sa fim constienti de aceasta. MWC nu este doar despre Mobile, ci si despre stimularea inovatiei. Tema Conectivitatii a subliniat cerintele pentru tehnologia 5G, precum si pentru viziunea strategica generala. De asemenea, produsele si serviciile 5G, masinile conectate, dispozitivele VR, AI, IOT si ideile de aplicatii ingenioase au fost in prim planul prezentarilor ultimelor inovatii.

Bald man with pink squared shirt

Gabi Rosu – Managing Partner

MWC19 a fost un eveniment minunat, plin de oportunitati deosebite de a interactiona cu oameni din industrie si a oferit o perspectiva larga asupra ultimelor inovatii in domeniul Mobile. Este locul perfect pentru a descoperi produse si servicii de varf care dezvaluie modul in care tehnologia Mobile modeleaza viitorul.

Blond girl looking over shoulder, plant in background

Roxana Irinciuc – Marketing Manager

Ca persoana de marketing, mai presus de toate, cred ca in a crea legaturi reale si autentice atat cu clientii cat si cu partenerii dvs. MWC19 este oportunitatea perfecta pentru acest lucru. Schimbati informatii cu privire la ultimele evolutii si obtineti informatii valoroase din industrie. Schimbarile de comportament determinate de tehnologie au consecinte majore. Prin urmare, marketingul este o relatie bidirectionala care trebuie sa evolueze in mod constant.

3 people standing in front of Roweb stand

Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices