Stagiul de Vara Roweb

Acest articol a fost publicat in categoria Diverse, Stagiul de Vara Roweb in .
Poza cu absolventi stagiu de vara

Noi nu suntem o corporatie. Suntem o companie dinamica si entuziasta si lucram cu ultimele tehnologii de pe piata. Punem accent atat pe calitatea codului livrat cat si pe un mediu de lucru sanatos iar echipa noastra creste de la an la an.

Multi dintre colegii nostri, care au participat la Stagiul de Vara, lucreaza de peste doi ani alaturi de noi. In cadrul editiei 2018 a Stagiului de Vara au aplicat peste 60 de studenti. Din acestia, 16 au fost selectati si au devenit parte din echipa Roweb.

Am stat de vorba cu cativa dintre absolventii Stagiului de Vara din editiile anterioare sa aflam cum a fost experienta stagiului, ce au invatat si de ce au ales sa continue cu Roweb.

1. Ce te-a facut sa alegi un internship la Roweb?

George: Am participat la un concurs sustinut de facultatea mea si sponsorizat de Roweb si l-am castigat. Ca urmare am fost contactat de Stefan si m-a chemat la un interviu. La interviu mi s-au dat detalii despre firma, mi-au propus sa ma inscriu la internship-ul de vara la care as putea sa beneficiez de un stagiu platit.

Albert: Am ales internship-ul Roweb deoarece era pe partea de PHP si tocmai ce ni se predase si la facultate acest limbaj, plus ca imi doream sa invat lucruri practice legate de acest domeniu, nu doar simple exercitii abstracte facute la facultate.

Florin: Factorul cel mai important care m-a determinat sa particip a fost dorinta de a pune in practica cunostintele dobandite si de a ajunge sa lucrez alaturi de o echipa de profesionisti la un proiect real. Un alt factor a fost faptul ca alti doi actuali colegi de munca, totodata si colegi de facultate, au participat la acelasi internship organizat de Roweb cu un an inaintea mea.

2. S-a ridicat internshipul la nivelul asteptarilor tale? Ai invatat ceva nou?

Alexandru: Da, internshipul mi-a depasit asteptarile. Nu imi vine sa cred cat de multe am invatat in acest internship (Laravel &jQuery).

Dan: Nu doar ca s-a ridicat la nivelul asteptarilor, le-a intrecut. Am avut ocazia sa lucrez la proiecte reale, sa depasesc etapa teoretica in care doar acumulam cunostinte. Astfel, am aprofundat ce stiam pana in momentul respectiv si am descoperit lucruri noi.

Madalina C. : Cu siguranta! Tot ce am invatat a fost nou, captivant si explicat de oameni profesionisti, pas cu pas, iar beneficiile au fost extraordinare.

Adriana: Nu numai ca internship-ul s-a ridicat la nivelul asteptarilor mele, ci le-a depasit. Am putut invata ceva nou, usor si rapid, indrumata de persoane pasionate pe tot parcursul internship-ului.

3. Cum este colectivul Roweb?

Anca: Ma inteleg foarte bine cu toata lumea. Cand am avut o problema mereu s-a gasit cineva sa ma ajute. Pot sa discut orice cu toti, atat de probleme de programare cat si personale. Un colectiv foarte placut si o atmosfera distinsa.

Dan: Colectivul Roweb a devenit in scurt timp grupul de prieteni Roweb. Colegii sunt oameni frumosi, primitori si amabili.

Florin: Din punctul meu de vedere, colectivul Roweb este foarte sustinator. Inca de cand m-am angajat am avut foarte multe intrebari tehnice si pot spune ca de fiecare data am primit nu unul, ci mai multe raspunsuri cu diverse moduri de abordare a unei probleme.

Madalina C. : Membrii Roweb sunt foarte primitori si sociabili. Nu exista problema care sa ramana nerezolvata sau intrebare fara raspuns. Este un mediu foarte placut si relaxant, unde vin cu tot dragul in fiecare zi.

4. Ce te-a facut sa alegi inceperea carierei in echipa Roweb?

Alexandru: Laravel Laravel Laravel!

Albert: Mi-a placut ca este o firma care se dezvolta continuu si care incearca si foloseste ultimele tehnologii in domeniu, lucru care automat ma va ajuta si pe mine si pot evolua fara a ma plafona.

Madalina D. : Unul din factorii care m-au determinat sa-mi incep cariera in echipa Roweb a fost programul flexibil, la momentul angajarii fiind studenta in anul 2 la Informatica. Dorinta de a invata lucruri noi si de a evolua au avut de asemenea un caracter pronuntat in luarea acestei decizii.

5. In afara de dezvoltarea profesionala, internshipul a fost o experienta fun? Poti sa ne dai un exemplu de un moment distractiv?

Dan: In fiecare zi radem si glumim. Ca moment distractiv, primul lucru la care ma gandesc este seara de dupa program, cand ne-am adunat sa jucam board games. A fost o seara plina de rasete si voie buna.

Adriana: Pot spune ca internshipul a fost fun pe toata perioada desfasurarii acestuia. Nu cred ca pot alege un singur moment distractiv. Pot spune doar ca am niste colegi glumeti !

Madalina C. : Nu am un exemplu de moment distractiv, dar intership-ul a fost fun pe toata durata desfasurarii lui si clar, este o experienta care nu trebuie ratata.

Albert: Da, internshipul a fost super fain si am participat cu foarte mare placere la el. Din ce imi amintesc, un moment distractiv a fost atunci cand am inceput toti sa ne povestim intamplari din facultate care mai de care amuzante.

6. Un sfat pentru viitori Interni?

Florin: Viitorilor interni le recomand cu caldura sa faca ceea ce le place si sa nu treaca o zi fara sa invete ceva nou, conform proverbului “Fa ceea ce-ti place cu adevarat si nu vei mai munci nicio zi din viata ta!”. Este un domeniu cu o incarcatura foarte bogata de informatie si numai in acest fel poti ajunge sa evoluezi si sa gasesti solutii la probleme din ce in ce mai complexe.

Mihai: Sa incerce sa avanseze si sa comunice cu ceilalti colegi. Oriunde va duceti sa o faceti cu placere. Sa nu veniti incordati la serviciu.

Albert: Viitorilor interni le recomand in primul rand sa nu aiba nicio emotie in a intreba atunci cand nu stiu. Iar un lucru foarte important este sa aleaga ramura asta doar din pasiune si sa o faca din placere.

De la an la an propunerea noastra de programe s-a diversificat pentru ca vrem sa oferim cat mai multe optiuni celor interesati de o cariera in domeniu.

Ce castigi daca aplici?

  • Ocazia de a intra in programul de Internship platit
  • Posibilitatea de angajare la finalul Internshipului
  • Adeverinta de practica si recomandare la finalul stagiului
  • Posibilitatea adaptarii programului la nevoile tale
  • Inveti lucruri practice folosind cele mai actuale tehnologii
  • Mediu de lucru placut si relaxant

Cum sa accesezi Stagiul de Vara?

Completeaza formularul pentru a te inregistra si vei primi un raspuns de la colegii nostri, care iti vor oferi toate detaliile pentru a intra in Programul de Practica. Inscrierile au loc pana la data de 1 mai 2019.

Studentii selectati beneficiaza atat de training-uri specializate, in care vor invata si vor lucra cu tehnologii de ultima generatie cat si de sfaturile expertilor nostri, care ii vor ghida din prima zi.

Toti participantii vor primi adeverinta de practica iar cei mai talentati vor putea participa la un program de internship platit, timp de 3 luni. In cadrul programului Internship Roweb 2019 vei fi integrat intr-o echipa de dezvoltare si, indrumat de colegi, vei putea lucra la un proiect real. La final, cei mai buni se vor putea alatura echipei noastre ca angajati part-time sau full-time.

Albert

Albert Bratu Roweb Employee

Albert Bratu

Adriana

Adriana Spataru Roweb Employee

Adriana Spataru

Madalina D.

Madalina Dicu

Madalina Dicu

Laurentiu

Laurentiu Dobrescu Roweb Employee

Laurentiu Dobrescu

Florin

Florin Radu Roweb Employee

Florin Radu

Madalina C.

Madalina Ciomblea Roweb Employee

Madalina Ciomblea

Anca

Anca Manea

Anca Manea


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices