Stagiu de vara Roweb,
3 programe desfasurate in paralel!

De la an la an propunerea noastra de programe s-a diversificat pentru ca vrem sa oferim cat mai multe optiuni celor interesati de o cariera in domeniu.

dotnet

Pitesti, Craiova

webdev

(Php, React.Js, Vue.JS)

Pitesti, Craiova

java

Bucuresti

Iulie 2019

Deadline inscrieri: 1 Mai 2019

Nu suntem o corporatie. Suntem o companie dinamica si entuziasta, unde vei avea ocazia sa lucrezi cu ultimele tehnologii de pe piata.

Hai sa ne cunoastem!

Un stagiu de vara bine ales!
Flexibilitate maxima,
fara reguli rigide.

Ce castigi daca aplici?

  • Ocazia de a intra in programul de Internship platit.
  • Posibilitatea de angajare la finalul Internshipului.
  • Adeverinta de practica si recomandare la finalul stagiului.
  • Posibilitatea adaptarii programului la nevoile tale.
  • Inveti lucruri practice folosind cele mai actuale tehnologii.
  • Mediu de lucru placut si relaxant.


Cui se adreseaza?

Studentilor interesati de o oportunitate reala de invatare prin care obtii experienta relevanta cerintelor de pe piata!

Aplica acum!

Cum sa accesezi Stagiul de Vara?


Completeaza formularul pentru a te inregistra si vei primi un raspuns de la colegii nostrii, care iti vor oferi toate detaliile pentru a intra in Programul de Practica. Inscrierile au loc pana la data de 1 mai 2019.

Studentii selectati beneficiaza atat de training-uri specializate, in care vor invata si vor lucra cu tehnologii de ultima generatie cat si de sfaturile expertilor nostri, care ii vor ghida din prima zi.


Toti participantii vor primi adeverinta de practica iar cei mai talentati vor putea participa la un program de internship platit, timp de 3 luni. In cadrul programului Internship Roweb 2019 vei fi integrat intr-o echipa de dezvoltare si, indrumat de colegi, vei putea lucra la un proiect real. La final cei mai buni se vor putea alatura echipei noastre ca angajati part-time sau full-time.

Locurile sunt limitate, aplica acum!

*
*
*
*
*
*
*
*
 
blog-post-image

Stagiul de Vara Roweb

Diverse / Aprilie 10, 2019

Noi nu suntem o corporatie. Suntem o companie dinamica si entuziasta si lucram cu ultimele tehnologii de pe piata. Punem accent atat pe calitatea codului livrat cat si pe un mediu de lucru sanatos iar echipa noastra creste de la an la an. Multi dintre colegii nostri, care au participat la Stagiul de Vara, lucreaza […]

blog-post-image

Cei mai noi colegi: de la stagiari la “muschetarii mobile”!

Diverse / Martie 31, 2016

Anul trecut, dupa stagiul de vara, am ales 4 cei mai talentati studenti pentru un program de training extins, la finalul caruia le-am oferit posturi full-time la Roweb. Hai sa vedem ce fac acestia acum, la 7 luni de cand au venit prima data la firma noastra. Faceti cunostinta cu Gabi, Dan, Georgiana si Irina, “Cei 4 […]