TIMP DE 4 SAPTAMANI, IN PERIOADA IULIE, ORGANIZAM 2 PROGRAME DE STAGIU CE SE VOR DESFASURA IN PARALEL

In programul de stagiu de vara 2019 poti alege intre dezvoltare .NET, PHP si Javascript (React, Vue) sau Java, cu focus pe aplicatii web. Vei avea sansa sa inveti lucruri noi fata de cunostintele acumulate la facultate, de la specialisti cu multi ani de experienta in aceste domenii, prietenosi si dornici sa te ajute.

Vei avea ocazia sa pui in practica aceste informatii pe masura ce le inveti si sa experimentezi tot ceea ce presupune un loc de munca intr-o companie de software de prestigiu.

APRECIEM PASIUNEA, INITIATIVA, DORINTA DE INVATARE SI UN MOD DE GANDIRE ALGORITMIC SI FLEXIBIL.

Nu e nevoie sa ai experienta in domeniu, insa ne intereseaza sa ai un nivel de cunostinte pe baza caruia sa putem construi mai mult impreuna, intr-una din aceste tehnologii:

.NET
android
php
html_css_js
node_js

Trimite-ne un CV si cateva cuvinte despre tine, la jobs@roweb.ro sau folosind formularul de mai jos, in care sa ne convingi ca esti unul din candidatii potriviti pentru aceasta oportunitate.

Studentii selectati vor face cunostinta inca din prima zi cu mediul nostru prietenos, in care toata lumea te va ajuta si sustine, iti va impartasi din experienta proprie si te va provoca sa-ti atingi potentialul maxim. In plus fata de sedintele cu programatorii nostri, vi se vor pune la dispozitie materiale de studiu, tutoriale video si scrise.

Toti participantii vor primi adeverinta de practica iar cei mai talentati vor putea participa la un program de internship platit, timp de 3 luni. In cadrul programului Internship Roweb 2019 vei fi integrat intr-o echipa de dezvoltare si, indrumat de colegi, vei putea lucra la un proiect real. La final cei mai buni se vor putea alatura echipei noastre ca angajati part-time sau full-time.

Locurile sunt limitate, aplica acum!

*
*
*
*
*
*
*
*
 

Samples of our work

Browse our portfolio by solution type, main technology or client's activity domain.

Request a free quote for your project

E-mail us at contact@roweb.ro or submit your information about your project and we will send you back a custom quotation.