MAILING MANAGER

Categorii:

Aplicatii afaceri mici

Este un software de administrare si sistematizare a e-mail-urilor primite pe mai multe conturi de e-mail. Se pot trimite e-mail-uri personalizate, selectate pe baza unor filtre.

Dezvoltare

Solutia Mailing Manager a fost dezvoltata cu cea mai noua versiune Microsoft a limbajului de programare C# impreuna cu serverul Microsoft SQL 2000 ca si baza de date. Acest relational DBMS (RDBMS) capabil si in acelasi timp accesibil ca si pret, furnizeaza securitatea datelor stocate la un nivel inalt si un acces rapid la informatii.

Microsoft Visual C# .NET 2003 este un set de instrumente multilateral folosit pentru crearea de servicii web XML si a aplicatilor conexe Microsoft .NET pentru Microsoft Windows® si pentru Web.

Acest pachet robust de dezvoltare, ce foloseste limbajul de programare orientat obiect C#, ofera programatorilor cu experienta in Java la nivel incepator sau intermediar un limbaj modern si mediu propice pentru crearea unui software de ultima generatie. Visual C# .NET2003 ofera o functionalitate superioara pentru optimizarea procesului de business, incluzand:

  • Design rapid, dezvoltare si suport implementare pentru creare si consum servicii web.
  • Designeri formular si comenzi vizuale pentru crearea unor aplicatii Windows gogate.
  • Instrumente si servicii de versiuni pentru construirea unor solutii puternice Microsoft .NET pe parte de server.
  • Instrumente de migrare pentru convertirea proiectelor Java la mediul de dezvoltare Microsoft .NET.

Technology: C# / MS SQL Server