10 ani de Roweb, o privire in trecut si planuri de viitor

Acest articol a fost publicat in categoria Tehnologii in .

In anul 2014 celebram 10 ani de existenta pentru brandul Roweb. In timpul acestor ani ne-am construit o reputatie buna prin dezvoltarea si livrarea constanta de proiecte de succes pentru clienti de pe intinsul globului. Echipa noastra de specialisti si colaboratori a crescut in mod constant de-a lungul timpului, astfel acum suntem capabili sa oferim pachete complete de servicii si solutii software personalizate catre mari companii media, companii de management online etc. Prin dezvoltarea acestor solutii am putut participa la atingerea obiectivelor companiilor mai sus mentionate iar in final la cresterea competitivitatii in afaceri.

Roweb adauga valoare adaugata pe termen lung pentru companii din diferite domenii de activitate combinand perfect expertiza tehnica cu managementul echipei de lucru. Am reusit sa ne aducem un aport considerabil la companii din diverse domenii de activitatea precum: telecomunicatii, servicii financiare, transport, retail sau online management.

In termenii de tehnologie ne axam pe 4 mari directii de dezvoltare: Microsoft.NET, Open source si PHP, dezvoltari mobile si Oracle. Roweb isi ofera viziunea in dezvoltarea de solutii complexe oferind clientilor posibilitati eficiente de cosmetizarea a proceselor de business.

O privire aruncata catre trecut

Calatoria noastra a inceput in anul 2000, cu o echipa formata din 4 oameni. Incepand cu anul 2004 organizatia noastra este inregistrata sub denumirea de Roweb, iar cu trecerea anilor, echipa noastra de specialisti isi colaboratori a crescut mai mult de 10 ori fata de cifra initiala.

In anul 2009 am devenit Microsoft Gold Partner astfel reusind cu succes sa ne pregatim continuu echipa de specialisti, pentru a oferi software, solutii de web development si consultanta de inalta calitate.

Evolutia noastra a fost naturala, bazata pe crestere organica iar in anul 2010, urmand noile tendinte ale pietei, ne-am axat intr-un mod destul de pregnant pe dezvoltarea de aplicatii mobile, punand bazele unui nou departament in cadrul companiei nostre, cel de Mobile App Development.

Anul 2012 ne-a adus un parteneriat cu cateva persoane extrem de talentate si am pusl bazele DCSI, o nou divizie de consultanta si implementare produse Oracle. Am dus la bun sfarsit proiecte pentru corporatii importante din Uniunea Europeana sil am devenit Microsoft Gold Partner.

Un punct de vedere asupra prezentului

Anul acesta am resit cu succes renovarea primului sediu al companiei, avand in vedere nevoia de spatiu pentru sustinerea planurilor de crestere pentru ca ne dorim un mediu de lucru placut si prietenos pentru angajatii nostri. La acest moment ne conducem activitatea din doua sedii loalizate in Pitesti, Romania. Desi situatia economica la nivel global putem spune ca nu a fost una extraordinara in ultimi ani, clientii au avut ocazia sa se axeze pe calitate si seriozitate, doua din elementele definitorii ale companiei noastre. Urmarim un plan de crestere durabila, avand acum o echipa de 40 tineri specialisti foarte motivati. Multumita efortului depus si dedicarii lor in munca depusa cifra de afaceri a companiei noastre a crescut sustinut cu fiecare an ce a trecut. Si pentru ca apreciem foarte mult membrii echipei noastre, incercam sa facem loc si pentru relaxare sau distractie, astfel vara organizam clasicul team building anual pe malul marii sau la munte intr-un cadru cat mai natural posibil, incercand o integrare cat mai buna a programatorilor incepatori cu mai vechii lor colegi.

Am devenit parteneri ai Universitatii din Pitesti, resuind astfel recrutarea celor mai talentati studenti la informatica, dar in acelasi timp participam la diferite evenimente din viata comunitati noastre pentru a ne aduce aportul la dezvoltarea acesteia.

Ca de fiecare data, vom incheia anul cu o petrecere memorabila, alaturi de colegi intr-un cadru cat mai distractiv posibil.


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices