Ezebee

Acest articol a fost publicat in categoria Tehnologii in .

2014 aduce cel de-al 3-lea an de colaborare dintre Roweb si ezebee.com. Ezebee este o retea sociala online ce se axeaaza pe micile afaceri si dar si pe micii vanzatori ce doresc sa  vanda si sa promoveze propriile creatii prin intermediul unor showroom-uri dedicate. Antreprenorii de pe tot intinsul globului au la dispozitie un numar nelimitat de showroom-uri puse la dispozitie gratuit printr-un website complex dar in acelasi timp usor de folosit.

Ezebee.com, este o platforma de social business ce ofera suport multilingvistic dezvoltata in totalitate de Roweb. Aceasta retea sociala de marketing da sansa micilor intreprinderi sa isi vanda produsele intr-un mod simplu si direct, prin comunicare directa cu clientul final pe propria pagina de showroom sau forum.

Comunitatea Ezebee permite proprietarilor sa ia parte la discutii cu proprii lor clienti sau cu alti membri pe anumite forumuri special create. Am creat intrumente usor de folosit pentru persoane ce au nevoie sa combine diferite activitati ale unei retele sociale cu cele ale unui sistem de e-commerce.

Platform ezebee este foarte bucuroasa sa gazduiasca orice tip de antreprenor ce incearca sa isi gaseasca piata de desfacere pentru produse proprii, promotii de calatorie, produse alimentare, graficieni, persoane fizice autorizate, artisti, oameni de marketing etc.

Membrii ezebee au toate instrumentele de marketing la doar un click distanta pe propriul panou de control, pentru a recomanda alte showroom-uri, sau pentru a fi recomandati de altii, pentru a adauga un showroom la favorite, aprecia un showroom sau pentru a plasa un comentariu etc.

Acest proiect a luat nastere prin colaborarea dintre echipa noastra de programatori si talentul si inspiratia celor ce se ocupa de destinul platformei ezebee. Multumita acestei colaborari ne mandrim cu aceast marketplace international extrem de popular la acest moment.

Poti gasi mai multe detalii despre acest portal in sectiunea de portofoliu proprie.


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices