Cat de buna ar fi ideea de a externaliza serviciul de dezvoltare PHP?

Acest articol a fost publicat in categoria Tehnologie in .

PHP externalizat

Limbajul de programare PHP este printre cele mai populare limbaje de programare care pot garanta succesul aproape oricarui business. Programarea in PHP are o mare reputatie in domeniul dezvoltarii de proiecte web.
Astazi, cele mai populare platforme si servicii sociale, precum Facebook, Flickr, Tumblr, Wikipedia si Digg sunt dezvoltate in PHP. Multe aplicatii web, B2C, B2B si aplicatii e-commerce sunt de asemenea bazate pe PHP.

In continuare va oferim cele mai simple si cele mai bune motive pentru care sa alegeti externalizarea dezvoltarii proiectului dumneavoastra in PHP.

Reducere semnificanta a costurilor

Mai intai de toate, cand se ia in considerare colaborarea cu o companie de programare in PHP, se elimina costurile asociate cu plata chiriei, a utilitatilor, a echipamentului costisitor. In al doilea rand, costul ce implica inchirierea unei echipe interne de programatori este foarte ridicat; ar trebui investit nu numai in inchirierea lor, dar si in dezvoltarea lor profesionala.
Pe de alta parte, atunci cand contractati o companie de programare in PHP, sunteti sigur ca aceste costuri sunt acoperite.

ROI sporit (Return on investment)

Daca scopul dvs. este sa aveti rezultate excelente, ceea ce ar impacta ROI-ul, atunci trebuie sa va bazati pe o echipa externalizata. Aveti nevoie de specialisti PHP experimentati care sa aplice cele mai bune standarde de performanta pentru a livra solutii personalizate.
Atunci cand se analizeaza un proiect, o echipa de programatori calificati vor lua in considerare cerintele specifice ale proiectului si ale business-ului.
Acest lucru este esential pentru succesul oricarui proiect. Sporirea performantei egaleaza cu cresterea ROI-ului.
Gasirea partenerului PHP perfect este o adevarata provocare. Acestea sunt cateva lucruri la care trebuie sa va ganditi cand evaluati un potential partener pentru necesitatile dvs in PHP:

  • Verificati portofoliul companiei si discutati cu ei despre tipurile de proiecte pe care le-au facut

Vorbiti despre provocarile pe care le-au intalnit, despre solutiile pe care le-au implementat, verificati review-urile proiectelor anterioare. In acest fel va puteti asigura de faptul ca nu veti plati un proiect care nu va fi livrat 100% sau deloc. Practic, orice intrebare aveti, discutati despre ea si apoi realizati proiectul ce il aveti in plan.

  • Evaluati forta companiei

Daca aveti o idee mare, fie ca este vorba de un website corporativ, o aplicatie enterprise, o solutie portal, un CRM, atunci ar trebuie sa va asigurati ca acea companie offshore dispune de resurse eficiente pentru a dezvolta proiectul pe care il doriti. Managerii, programatorii, toti trebuie sa fie pe aceeasi lungime de unda. O echipa dedicata, care va deveni o extensie a dvs, poate fi cea mai buna optiune de reducere a costurilor. Puteti avea o echipa completa de programatori cu experienta sau un grup dedicat de dezvoltatori cu aptitudinile tehnice necesare nevoilor dvs specifice.

Echipa de programatori Roweb

Avand o experienta de mai mult de 11 ani in dezvoltarea proiectelor web in limbajul PHP, echipa noastra se specializeaza in livrarea de servicii de programare eficiente, rapide si rentabile.
Dupa o evaluare complexa a nevoilor si asteptarilor dvs, am creat combinatia ideala de instrumente si feature-uri PHP. Combinam expertiza noastra OpenSource cu cunostinte aprofundate prin programatorii nostri cu experienta, calificati, certificati – manageri de proiect, analisti de business, scrum masters, designeri specializati UX, specialisti QA.

Programati o consultatie gratuita si hai sa vorbim!