Cat de buna ar fi ideea de a externaliza serviciul de dezvoltare PHP?

Acest articol a fost publicat in categoria Tehnologii in .

PHP externalizat

Limbajul de programare PHP este printre cele mai populare limbaje de programare care pot garanta succesul aproape oricarui business. Programarea in PHP are o mare reputatie in domeniul dezvoltarii de proiecte web.

Astazi, cele mai populare platforme si servicii sociale, precum Facebook, Flickr, Tumblr, Wikipedia si Digg sunt dezvoltate in PHP. Multe aplicatii web, B2C, B2B si aplicatii e-commerce sunt de asemenea bazate pe PHP.

De ce sa alegi PHP?

  • Open Source – PHP este disponibil gratuit si este distribuit sub licenta Public General. Datorita naturii sale cu sursa deschisa si comunitatii extinse de dezvoltatori, ecosistemul PHP continua sa creasca, devenind tehnologia preferata pentru multe aplicatii in cadrul companiilor.
  • Scalabilitate – Aplicatiile PHP sunt bine sustinute de cele mai utilizate medii de cloud, permitand scalarea orizontala (care ruleaza pe noduri multiple ce partajeaza aceleasi date). Construirea aplicatiei cu proprietatea scalabilitatii inseamna utilizarea unei arhitecturi bazate pe decuplare / microservicii, asigurarea consistentei sesiunii de utilizatori si a fisierelor si utilizarea solutiilor de echilibrare a incarcarii.
  • Compatibilitate cu sistemele de operare – Dezvoltarea aplicatiilor PHP nu este strans legata de un sistem de operare, codul fiind compatibil cu toate platformele importante. Exista o mare varietate de instrumente care ajuta la dezvoltarea si implementarea pe fiecare sistem de operare, disponibil pentru utilizatorii Windows, MacOS, Unix sau Linux.
  • Flexibil & Dinamic – Aplicatiile dezvoltate in PHP ofera cea mai mare flexibilitate in comparatie cu orice alt limbaj de programare, deoarece se pot integra cu mai mult de 20 de baze de date, pot fi implementate pe o mare varietate de platforme. Companiile pot utiliza infrastructura existenta cu cheltuieli minime pentru a integra cu succes aplicatiile enterprise PHP.
  • Frameworks – Exista numeroase framework-uri PHP ( MVC Frameworks, precum Laravel si Symfony si micro frameworks,eg: Lumen si Slim) cu functionalitate extinsa si care ofera o dezvoltare rapida si sigura a aplicatiilor. Prin utilizarea unui framework cunoscut se asigura modularitatea, mentinerea codului (codare standardizata), implementarea eficienta si utilizarea codului open source dezvoltat de comunitate.
  • Comunitate – Ecosistemul PHP are cea mai mare comunitate internationala de dezvoltatori, contribuind cu framework-uri Open Source, Biblioteci si Resurse dedicate.
  • PHP asigura o capacitate mare pentru Hosting – PHP este sustinut de majoritatea serverelor web (cum ar fi Apache, IIS, NGINX) si platforme cloud (de exemplu AWS, Google Cloud, Azure, Digital Ocean).

De ce ar trebui sa va externalizati proiectele PHP?

In continuare va oferim cele mai simple si cele mai bune motive pentru care sa alegeti externalizarea dezvoltarii proiectului dumneavoastra in PHP.

  • Reducere semnificativa a costurilor

Mai intai de toate, cand se ia in considerare colaborarea cu o companie de programare in PHP, se elimina costurile asociate cu plata chiriei, a utilitatilor, a echipamentului costisitor. In al doilea rand, costul ce implica inchirierea unei echipe interne de programatori este foarte ridicat; ar trebui investit nu numai in inchirierea lor, dar si in dezvoltarea lor profesionala.

Pe de alta parte, atunci cand contractati o companie de programare in PHP, sunteti sigur ca aceste costuri sunt acoperite.

  • ROI sporit (Return on investment)

Daca scopul dumneavoastra este sa aveti rezultate excelente, ceea ce ar impacta ROI-ul, atunci trebuie sa va bazati pe o echipa externalizata. Aveti nevoie de specialisti PHP experimentati care sa aplice cele mai bune standarde de performanta pentru a livra solutii personalizate.

Atunci cand se analizeaza un proiect, o echipa de programatori calificati vor lua in considerare cerintele specifice ale proiectului si ale business-ului.

Acest lucru este esential pentru succesul oricarui proiect. Sporirea performantei egaleaza cu cresterea ROI-ului.

  • Flexibilitate

Poti creste sau reduce rapid capacitatea IT, in functie de nevoile tale.

Gasirea partenerului PHP perfect este o adevarata provocare. Acestea sunt cateva lucruri la care trebuie sa va ganditi cand evaluati un potential partener pentru necesitatile dumneavoastra in PHP:

  • Verificati portofoliul companiei si discutati cu ei despre tipurile de proiecte pe care le-au facut

Vorbiti despre provocarile pe care le-au intalnit, despre solutiile pe care le-au implementat, verificati review-urile proiectelor anterioare. In acest fel va puteti asigura de faptul ca nu veti plati un proiect care nu va fi livrat 100% sau deloc. Practic, orice intrebare aveti, discutati despre ea si apoi realizati proiectul ce il aveti in plan.

  • Evaluati forta companiei

Daca aveti o idee mare, fie ca este vorba de un website corporativ, o aplicatie enterprise, o solutie portal, un CRM, atunci ar trebui sa va asigurati ca acea companie offshore dispune de resurse eficiente pentru a dezvolta proiectul pe care il doriti. Managerii, programatorii, toti trebuie sa fie pe aceeasi lungime de unda. O echipa dedicata, care va deveni o extensie a dumneavoastra, poate fi cea mai buna optiune de reducere a costurilor. Puteti avea o echipa completa de programatori cu experienta sau un grup dedicat de dezvoltatori cu aptitudinile tehnice necesare nevoilor dumneavoastra specifice.

Proiecte PHP dezvoltate cu echipe externalizate

Roweb a dezvoltat Pearn Kandola Digital – o solutie SaaS (software as a service) PK care le permite utilizatorilor (clienti si consultanti) sa acceseze instrumente si produse digitale dintr-o platforma comuna. Eficienta dovedita de platforma pe care am livrat-o a creat contextul potrivit pentru profilarea de noi directii de business: dezvoltarea si implementarea de aplicatii noi care vor raspunde nevoilor clientilor PK la un nou nivel.

VEZI STUDIU DE CAZ COMPLET

Unul dintre clientii nostri, Warbble, avea nevoie de o echipa de dezvoltare dedicata capabila sa le inteleaga nevoile si asteptarile, astfel incat sa le extindem si sa dezvoltam platforma lor de gestionare a retelelor sociale. Tehnologiile pe care le-am folosit au fost PHP, Codeigniter, Angular, Redis, Ajax si Sockets.

VEZI STUDIU DE CAZ COMPLET

Echipa de programatori PHP Roweb

Avand o experienta de peste 13 ani in dezvoltarea proiectelor web in limbajul PHP, echipa noastra se specializeaza in livrarea de servicii de programare eficiente, rapide si rentabile.

Dupa o evaluare complexa a nevoilor si asteptarilor voastre, am creat combinatia ideala de instrumente si feature-uri PHP. Combinam expertiza noastra OpenSource cu cunostinte aprofundate prin programatorii nostri cu experienta, calificati, certificati – manageri de proiect, analisti de business, scrum masters, designeri specializati UX, specialisti QA.

Oferim solutii robuste pentru proiecte de toate dimensiunile, bazandu-ne pe cele mai bune tehnologii open-source. Peste 500 de proiecte PHP de succes reprezinta dovada expertizei noastre. De la consultanta si analiza la dezvoltare si asigurarea calitatii, asiguram intregul proces al proiectului.

Este Roweb compania software de care ai nevoie pentru urmatorul proiect?

16+Ani cea mai lunga colaborare cu un client

130+Senior developers pregatiti sa faca parte din echipe dedicate

6Birouri in 4 orase

18+Ani de experienta in industria software development

TEHNOLOGII PE CARE LE UTILIZAM:

METODOLOGII

  • Agile
  • Scrum
  • Kanban
  • Waterfall

ROLURI PE CARE LE OFERIM

  • project managers
  • business analysts
  • developers
  • Q&A specialists
  • Scrum masters
  • UX Designers

Contacteaza-ne


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices