Ce spun clientii despre serviciile oferite de Roweb | Testimoniale care ilustreaza relatia construita de-a lungul timpului cu echipa noastra

Acest articol a fost publicat in categoria Market recognition, Proiecte Roweb in .
 testimoniale clienti

Relatia business-to-business (B2B) este doar un concept teoretic pentru a defini o parte din activitatea de prestari servicii. De fapt, in spatele unui business se afla oameni – care au nevoi, asteptari si dorinte. 

Asa ca, intr-o nota mai putin teoretica si abstracta, Roweb inseamna o echipa care ofera servicii altor oameni ce bazeaza pe expertiza noastra. 

Iar in cele din urma, serviciile se transforma in produse software, scalabile, al caror rol este de a-i ajuta pe detinatorii lor sa-si rezolve anumite nevoi, sa tina pasul cu schimbarile tehnologice din domeniu, sa economiseasca resurse si sa evolueze. 

 

Iar cea mai mare rasplata, dupa oferirea unui serviciu, este atunci cand clientii: 

 • Ne ofera review-uri pozitive in care povestesc despre colaborarea noastra si despre cum am reusit sa-i ajutam noi;
 • Se hotarasc sa dezvolte un alt proiect, apeland tot la echipa noastra de experti;
 • Ne recomanda altor cunostinte / oameni de business care sunt interesate de aceleasi servicii. 

Din fericire, cele trei situatii, enumerate mai sus, nu ne sunt deloc straine. 

De fapt, inca de cand am infiintat compania Roweb, in 2004, am gandit fiecare proiect pornind de la nevoile clientului. 

Ba mai mult, prin serviciul de consultanta tehnica pe care il includem in fiecare colaborare, ajutam detinatorii unui business sa realizeze ce nevoi au de fapt si cum pot folosi tehnologia software pentru a le acoperi. 

 

Unde poti gasi review-uri despre Roweb? 

Cei care doresc sa afle mai multe detalii despre activitatea si proiectele noastre o pot face vizitand profilurile sau citind recenziile de pe platforme precum:

 • GoodFirms – o platforma online cu recunoastere internationala, unde firmele de IT precum Roweb sunt cotate in functie de performanta oferita. 
 • Clutch – o platforma de recenzii ale clientilor, cu un continut bazat 100% pe date reale si informatii care se pot verifica. 
 • The Manifest – un website de stiri si business tips care ofera informatii practice despre afaceri pentru antreprenori cu exprienta sau pentru cei aflati la inceput de drum.
goodfirms-logo goodfirms-logo goodfirms-logo

 

De asemenea, suntem partener Microsoft, membru ARIES (Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software) si membru ATIC (Asociatia pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor din Romania).

Din punct de vedere practic, toate aceste review-uri pozitive se traduc prin: 

 • Colaborari de lunga durata cu clientii din portofoliu – cea mai veche colaborare continua este din 2006 si este reprezentata de Whise – un client din domeniul imobiliar, lider pe piata din Belgia si dornic de a se extinde in Europa. 
 • Rating-uri de 5 stele pe platforme dedicate – de exemplu, Clutch & Good Firms;
 • Acordarea de premii si certificari menite sa ne ateste experienta si cunostintele;
 • Pozitionarea in topul firmelor care ofera servicii software – dupa criterii precum numarul de cautari & review-uri – de exemplu, Topul Cautarilor din Clutch
 • Review-uri bune primite din partea angajatilor si fostilor angajati pe platforme de HR dedicate – de exemplu, Undelucram.ro 

 

Care sunt criteriile in functie de care sunt evaluate serviciile noastre software de catre clienti? 

 • Calitatea serviciului oferit; 
 • Respectarea deadline-urilor;
 • Experienta in dezvoltarea de proiecte similare – care ne ajuta sa facem fata provocarilor fiecarui sprint;
 • Procesul de comunicare – avem grija mereu sa informam clientii cu privire la statusul proiectului;
 • Flexibilitatea in adoptarea schimbarilor – aspect facilitat de folosirea metodologiei Agile; 
 • Raportul calitate-pret. 

 

Cateva exemple de review-uri primite de compania noastra: 

(pentru veridicitate, am realizat print screenuri direct din platforma The Clutch). 

nGage – platforma de recrutare 

Punctul de vedere al clientului: 

 testimoniale clienti

Descriere proiect: 

nGage este o solutie HR, adaptata normelor GDPR, care faciliteaza procesul de recrutare, prin crearea unei legaturi directe intre candidati si recrutori. Solutia dezvoltata de Roweb este una completa si are ca rezultate imbunatatirea comunicarii dintre useri, pastrarea unei ordini clare a documentelor (CV-uri, facturi, arhive etc) si reducerea timpului destinat aplicarii la diverse joburi sau gasirii de informatii relevante legate de acestea. 

Tehnologii folosite: 

SQL, ASP.NET Webforms, si Adestra API., Javascript MVVM prin Knockout JS, HTML5, CSS3, Cordova, GULP automation, iOS / Android, si Framework7., Google Dialogflow

Punctul nostru de vedere: 

 testimoniale clienti

In acest proiect echipa noastra a dovedit nu doar capacitatea de a identifica solutii inteligente si potrivite industriei, ci, inclusiv, capacitatea de a se adapta rapid si eficient la cerinte noi. Au fost cel putin doua momente cheie in care aceste abilitati au fost esentiale pentru proiect. Primul – cand am preluat proiectul intern si am facut sincronizarea intre ceea ce se implementase deja si ceea ce trebuia facut in continuare. Al doilea – atunci cand clientul a venit cu cerinte suplimentare si a fost nevoie de o adaptare rapida la noul context. Acum clientul foloseste o solutie dinamica si intuitiva care integreaza toate cerintele sale, il ajuta sa atraga aplicanti relevanti si sa se diferentieze pe piata.

sorin-tarceatu

Sorin Tarceatu

Manager de proiect la Roweb

Pearn Kandola – organizatie care ofera suport in ceea ce priveste managementul integrarii si adaptarii angajatilor prin servicii de leadership, psihologie, training si coaching 

Parerea clientului: 

 testimoniale clienti

Descriere proiect: 

Aplicatie custom, de tip SAAS, interconectata cu alte 12 mini aplicatii, al caror rol este de a facilita procesul de lucru complex al organizatiei. Platforma a fost gandita ca un serviciu all-in-one care permite utilizatorilor sai interactiunea cu produse digitale precum cursuri, traininguri, sedinte de consilere online etc. 

Tehnologii folosite: 

PHP, MySQL, React, Lumen, Nginx, Docker

Whise – CRM pentru industria imobiliara 

Parerea clientului: 

 testimoniale clienti

Descriere proiect: 

Pornind de la modelul de echipe dedicate, colaborarea cu Whise inseamna dezvoltarea continua a unui CRM si a aplicatiilor mobile (care au legatura directa cu acesta), pentru o gestiune corecta a tuturor activitatilor cumparatorilor / investitorilor in proprietati, agentiilor si agentilor imobiliari. 

Whise este o solutie flexibila, care ofera experiente high-tech si care permite conectarea website-ului agentiei cu aplicatiile mobile folosite pe teren, pentru a putea crea un flux de cumparare coerent. 

Tehnologii folosite: 

.NET 5 Web API, Nancy FX, MSSQL, Elasticsearch, Memory cache, Redis, RabbitMQ, SignalR, Quartz.NET, Azure DevOps, Docker, Kubernetes, ReactJS

 

Review-uri GoodFirms despre activitatea Roweb 

Credem ca cel mai bun mod de a obtine rezultate este colaborarea bazata pe respect cu clientii nostri si intelegerea nevoilor, obiectivelor si provocarilor acestora. 

Prin urmare, ne consideram parte a echipei unui client, mai degraba decat un furnizor extern sau un simplu prestator de servicii.

Videoclipul de mai jos sustine aceste afirmatii, pe baza catorva recenzii ale clientilor nostri de pe platforma GoodFirms.

 testimoniale clienti

De asemenea, in acest an, Roweb a fost numita The best Software Development Company in Bucharest by GoodFirms.

Press Play pentru a vedea despre ce review-uri este vorba. 

 

Pornind de la aspectele enumerate mai sus, ne dam seama ca celebrul citat: “Nu construiesti un business. Investesti in oamenii, iar oamenii construiesc business-ul“, care ii apartine lui Zig Ziglar, are cu adevarat relevanta pentru modul in care alegem sa ne desfasuram activitatea. 

 

Cateva aspecte cheie care recomanda echipa Roweb drept partener digital pentru o varietate de clienti: 

 • O companie de IT cu experienta, prezenta pe piata din 2004. 
 • O echipa de 130+ software developeri, 50%+ dintre acestia avand experienta de seniori. 
 • Membrii echipei sunt vorbitori fluenti de limba engleza. 
 • Portofoliul de clienti este international (clienti din peste 30 de tari). 
 • Diversitate de serivicii software: aplicatii enterprise, aplicatii mobile, platforme eCommerce, CRM, consultanta tehnica, UI/UX design, platforme e-learning etc. 
 • Dezvoltare de proiecte software, folosind tehnologii si framework-uri moderne precum PHP, .Net, Node Js, React, Laravel, Python, Symfony, Magento 2 etc. 
 • Diversitate in oferirea serviciilor de software development: poate fi vorba de modelul echipe dedicate, staff augmentation sau echipe de proiect.