Roweb la Gitex Global 2023 | Gata de a explora viitorul la cel mai mare tech show din lume

Acest articol a fost publicat in categoria Evenimente business, Evenimente tech, Tendinte in piata in .
Roweb la Gitex Global 2023

Ne pregatim de Gitex Global 2023 – cel mai mare tech show din lume, intr-unul dintre cele mai cosmopolite orase: Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Si cu gandul la parteneriate noi, networking cu oameni interesanti, conferinte care dau tonul in materie de trenduri, numaram cu nerabdare zilele pana pe 16 Octombrie 2023.

Cu atat mai mult cu cat editia din acest an a devenit atat de mare, incat va avea nevoie de doua locatii pentru a gazdui intregul summit.

Si in calitate reprezent al delegatiei Romaniei la eveniment (prin ARIES) avem multe motive care ne determina sa participam la eveniment:

  • pasiunea pentru tehnologie – care ne face sa tinem pasul cu tendintele din industrie si cu dinamismul firesc a tot ce inseamna transformare digitala;
  • placerea de a intalni potentiali parteneri si clienti, intr-un loc in care progresul si inovatia sunt principalii factori care definesc atmosfera;
  • dorinta de a ne face cunoscute abilitatile de provider de servicii software de incredere, mai ales prin intermediul proiectelor din portofoliu si al feedback-ului pe care il primim de la clienti.

Mai mult, prin participarea in repetate randuri la eveniment, am putea spune ca am avut ocazia sa vedem cum show-ul a crescut. Si desi am luat parte la mai multe editii, Gitex nu a incetat niciodata sa ne surprinda.

 

Gitex Global 2023 – ce ne asteapta la evenimentul din acest an

O parte dintre temele care vor fi abordate la conferintele si intalnirile de la Gitex Global 2023 si care sunt de interes si pentru echipa noastra:

  • Cloud & Edge Computing
  • Cybersecurity
  • Advanced Connectivity
  • Applied A.I
  • Future of Mobility
  • Web 3.0
Roweb la Gitex Global 2023

De asemenea, Gitex Global 2023 inseamna un ecosistem complex care aduna laolalta:

  • cercetatori care influenteaza progresul;
  • software developeri care impartasesc cu noi pasiunea pentru tech – unul dintre cele mai asteptate intalniri este Global Dev Slam;
  • companii de top din industrie, orientate spre transformare digitala & inovatie;
  • startup-uri care vor sa-si prezinte serviciile si solutiile;
  • investitorii in cautare de idei pentru care sa aloce resurse;
  • persoane care doresc sa-si cladeasca o cariera intr-un domeniu cu potential.

 

Cateva proiecte din portofoliul international pe care le vom prezenta la Gitex Global 2023

Whise

Roweb la Gitex Global 2023

 

Locatie: Belgia

Solutie: CRM dezvoltat in cloud & Aplicatie Mobile

Colaborarea cu Whise (leader in industria imobiliara din Belgia) inseamna si cel mai longeviv parteneriat din portofoliul nostru, inceput in 2006. Acesta este bazat pe modelul de echipa dedicata si are la baza crearea unui mediu de lucru flexibil si modern, care se poate adapta mai multor piete si care corespunde dorintei de extindere a clientului.

Vezi Case Study

Spotlight Vegas

Roweb la Gitex Global 2023

 

Locatie: USA

Solutie: Platforma eCommerce custom de rezervari bilete

Bazandu-ne pe tehnologii de varf si pe expertiza dezvoltatorilor nostri cu experienta de seniori, am creat un sistem de comert electronic si de rezervare bilete, integrat cu 3rd-parties, API-uri si platforme web, al caror rol este de a ajuta la scalarea rapida a afacerii Spotlight.

nGage

Roweb la Gitex Global 2023

 

Locatie: UK

Solutie: Platforma HR custom

Experienta in dezvoltarea de solutii HR, ne-a ajutat sa intelegem rapid nevoile nGage de a avea o solutie cu functionalitati extinse, dar care este in acelasi timp simplu de utilizat. Astfel, am creat o platforma care ofera solutii pentru toate activitatile HR: procese de comunicare & recrutare, facturare & raportare si monitorizare de obiective.

Vezi Case Study

 

Echipa Roweb la Gitex Global 2023

In acest an, echipa Roweb va fi reprezentata de:

Roweb la Gitex Global 2023

Sorin Tarceatu – Division Manager
Parte din echipa Roweb din 2004, Sorin Tarceatu a avut ocazia sa ia parte la dezvoltarea mai multor proiecte internationale, din diferite roluri ale procesului end-to-end: software developer cu experienta, tech lead, project manager etc.
In momentul de fata, Sorin manageriaza echipa care se ocupa de dezvoltarea proiectului nGage, pentru care s-a realizat de curand o noua versiune, prin migrarea platformei catre microservicii.

Roweb la Gitex Global 2023

Mircea Popescu – Business Development Specialist
Fiind parte din echipa de vanzari a companiei, Mircea cunoaste portofoliul de servicii Roweb si modul in care acestea s-ar putea plia pe necesitatile fiecarui client.
De-a lungul experientei sale, Mircea a interactionat cu antreprenori preocupati de gasirea solutiilor IT potrivite, dintr-o varietate de industrii si domenii.

Roweb la Gitex Global 2023

 

Despre Roweb – in calitate de partener de incredere la Gitex Global 2023

  • Nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu locatia geografica. Roweb are parteneriate cu clienti din peste 30 de tari, inclusiv Emiratele Arabe Unite, Belgia, Olanda, Elvetia, Regatul Unit, SUA, Canada.
  • Dezvoltatorii de software Roweb sunt vorbitori de limba engliza, compania asigurand astfel depasirea barierelor culturale si lingvistice.
  • Roweb ofera solutii personalizate de tip end-to-end, acoperind cu fluiditate toate rolurile necesare unui proiect, de la dezvoltatori de software la analisti de afaceri si ingineri QA.
  • Prin folosirea metodologiei Agile, procesul de lucru al Roweb este orientat catre oferirea de solutii flexibile, capabile sa se adapteze la cerintele unice ale fiecarui client.

Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices