Echipa Roweb participa la ecomTeam 2022 (Brasov) | Un eveniment de eCommerce, dedicat ownerilor de magazine online care vor sa isi creasca profitabilitatea

Acest articol a fost publicat in categoria Evenimente business, Evenimente tech, Noutati Roweb in .
Roweb la ecomTeam

Dupa cum am anuntat si pe paginile noastre de Social Media, toamna acestui an se anunta una destul de plina, in ceea ce priveste participarea la evenimente Tech, eCommerce & business.

Iar prima intalnire (la nivel inalt) din seria 2022, este participarea la ecomTeam.

 

De ce am ales sa spunem “Da” unui astfel de eveniment?

Participarea la evenimente precum ecomTeam, in calitate de expozanti, face parte din strategia noastra de a ajuta clientii sa adopte si sa implementeze functionalitati smart, care sa ii sustina in procesul de transformare digitala.

Iar fiecare eveniment este o oportunitatea de a arata prin exemple reale din portofoliu cum am reusit sa imbunatatim rata de conversie a celor care au ales serviciile noastre eCommerce.

Cu atat mai mult cu cat, partea de eCommerce reprezinta un departament important al activitatii noastre si credem in potentialul de dezvoltare al acestuia, odata cu o industrie provocatoare.

Pe langa dezvoltarea de magazine online si platforme complexe, serviciile noastre mai inseamna si:

  • migrari de date de pe o platforma pe alta (de exemplu, pe Magento 2);
  • actualizari ale magazinelor si platformelor existente cu functionalitati noi;
  • mentenanta platforme eCommerce sau aplicatii;
  • dezvoltare CRM;
  • implementare de solutii proprii (precum Searchency – sistem de cautare interna care poate creste rata de conversie cu 43% sau Horeka – o solutie completa pentru restaurante – care include meniu digital, integrari de plata cu cardul, sistem de comanda online etc).

Ba mai mult, prin serviciul de consultanta tehnica, care face parte din activitatea noastra si pe care il oferim fiecarui client, cautam mereu sa gasim cele mai bune solutii pentru a-l ajuta sa economiseasca resurse importante si sa isi creasca vanzarile.

 

Detalii despre eveniment

Desi pentru Roweb este prima participare la ecomTeam, evenimentul din inima Transilvaniei se afla la cea de-a XII-a editie.

An de an, organizatorii aduc laolalta nume impunatoare din industria eCommerce si voci care isi doresc sa-i ajute pe participanti sa inteleaga mai bine dinamica industriei si sa se alinieze trendurilor.

Mai mult decat atat, aceasta editie nu va fi o conferinta obisnuita, ci mai degraba un team building, in care atat expozantii, cat si vizitatorii, vor putea sa schimbe impresii, sa puna intrebari si sa discute despre cum ar putea oferi clientilor finali o experienta de cumparare mai atractiva si mai buna.

Printre speakerii care vor urca pe scena in acest an se numara si Oana Dumitrescu – Industry Manager la Google Romania.

Evenimentul este organizat in parteneriat cu Wall-Street.ro – publicatie in care au aparut diverse materiale despre compania noastra.

Conceptul dezvoltat de ecomTeam se adreseaza tuturor ownerilor de magazine online, indiferent de nisa.

Si pentru ca spuneam mai sus ca profitam de prezenta la evenimentele de profil pentru a arata ce inseamna experienta noastra, iata cateva exemple concrete pe care le vom evidentia si la standul nostru de la ecomTeam.

 

Produse dezvoltate de Roweb si adaptate rapid oricarui tip de business eCommerce

Horeka – solutie digitala completa pentru restaurante

Horeka este o solutie digitala, dezvoltata de echipele noastre de software si, de asemenea, un partener de incredere al fiecarui restaurant care doreste sa isi creasca numarul de clienti. Aceasta vine cu mari avantaje precum comision 0 si posibilitatea de a plasa si receptiona comenzi nelimitate.

Roweb la ecomTeam

Searchency – solutie smart de cautare, cu rol de optimizare a conversiilor

Searchency este un instrument puternic si inovator care creste rata de conversie pe platformele eCommerce prin imbunatatirea experientei de cautare.

Roweb la ecomTeam

 

Proiecte custom dezvoltate de echipa noastra pentru clienti din portofoliu

Spotlight.Vegas – sistem de booking cu functionalitati high-tech

Am creat un magazin online care include un sistem de rezervari pentru acces rapid la cele mai importante spectacole si evenimente din Las Vegas.

Roweb la ecomTeam

 

BoutiqueHomes – un portal de calatorii pentru o audienta nisata

Am dezvoltat un portal online cu functionalitati custom, usor de gestionat si capabil sa raspunda nevoilor specifice ale publicului de nisa BoutiqueHomes.

Roweb la ecomTeam

 

Bookcity – o platforma custom, care simplifica procesul de vanzare

Datorita experientei noastre in eCommerce, a rezultat un magazin online care ofera o experienta dinamica, datorita functionalitatilor (dezvoltate cu Magento 2), capabile sa atraga, sa implice si sa reangajeze clientii in procesul de vanzare.

Roweb la ecomTeam

 

O-Mac – optimizare & migrare website (Magento 2)

Ne-am ocupat de migrarea continutului din website pe Magento 2, folosind o serie de optimizari care graviteaza in jurul filosofiei brandului – si anume, dorinta de a oferi clientilor o experienta de cumparare rapida & completa.

Roweb la ecomTeam

 

Club Hush – o platforma pentru restaurant orientata spre vanzare

Club Hush este un restaurant cu renume din Pitesti, care se bucura de apreciere datorita calitatii serviciilor, mancarurilor delicioase si serviciilor ospitaliere. Echipa Hush a ales adoptarea solutiei complete Horeka – o decizie smart care le-a imbunatatit considerabil conversiile.

Roweb la ecomTeam

 

Verdn Platform – un portal complet pentru agentiile de turism, disponibil in varianta demo

Si in acelasi timp, o platforma care aduce mai aproape agentiile de turism de cei care cauta oferte bune de vacanta.

Roweb la ecomTeam

 

Cateva aspecte despre echipa noastra de eCommerce

  • Pentru dezvoltarea proiectelor de eCommerce folosim tehnologii moderne precum Magento 2 si WooCommerce. Acestea ne ajuta sa integram functionalitati care sa imbunatateasca experienta de cumparare a clientilor, indiferent de domeniul din care provine business-ul.
  • Echipa noastra de eCommerce are 15 developeri dedicati si este in continua dezvoltare.
  • Majoritatea developerilor sunt seniori cu experienta relevanta in domeniu. Acest lucru ne permite sa dezvoltam un magazin online in doar 14 zile.
  • Portofoliul de clienti include 100+ proiecte (nationale si internationale) si se refera la business-uri care provin din domenii precum: Retail, Edituri & librarii, Bijuterii si obiecte de lux, Asigurari, Banking, Agentii de turism, Agentii Imobiliare etc.

Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices