Roweb participa la Swiss IT Forum (s) – Geneva | Un eveniment dedicat companiilor de software development care sustin transformarea digitala a businessurilor

Acest articol a fost publicat in categoria Evenimente business, Evenimente tech, Noutati Roweb in .

Continuam seria de evenimente #Business, #Tech si #eCommerce, cu o vizita in tara ciocolatei fine, acolo unde evolutia tehnologica este la ea acasa: Elvetia.

Si cu o precizie de ceas elvetian, spunem prezent la un eveniment important pentru comunitatea software development: Swiss IT Forum(s).

Evenimentul va avea loc la Geneva, iar echipa noastra a decis sa participe, mai ales datorita experientelor anterioare placute.

 

Cateva detalii despre Swiss IT Forum (s) 2022

Participarea la un astfel de eveniment este un must-have pentru orice companie de software development care ofera servicii de transformare digitala.

Si este un eveniment cu traditie, atat pentru noi – nu este prima data cand spunem prezent la Swiss IT Forum (s) – cat si pentru conferinta, in sine.

Intalnirea are un format interesant si reprezinta un mix intre un forum – discutii tematice cu nume importante din industrie – si o expozitie – care ofera firmelor din domeniul tech posibilitatea de a-si prezenta solutiile digitale oferite.

In fiecare an, evenimentul din Elvetia reuneste peste 120 de expozanti. Printre acestia ne numaram si noi. Si ne dorim sa facem cunoscute proiectele care au ajutat clientii sa tina pasul cu schimbarile digitale.

 

Roweb – expozant la Swiss IT Forum(s) in calitate de reprezentant ATIC


Suntem o companie 100% made in Romania si facem parte din ATIC – Asociatia pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatii din Romania.

ATIC – este o organizatie nonguvernamentala, independenta, cu caracter apolitic, stiintific si profesional. Scopul sau este de a promova colaborarea si schimbul de informatii intre membrii sai, pornind de la principiul sustinerii si dezvoltarii sectorului IT&C.

Pozitia de membru ATIC ne consolideaza concepte precum: liberul schimb de opinii al comunitatii IT, sprijinirea ideilor creative si gasirea de solutii digitale care sa aduca progres companiilor si societatii.

ATIC este cea mai veche organizatie de IT din Romania (a fost infiintata in 1991) si, totodata, cea care promoveaza interesele comunitatii dezvoltate in jurul sau.

Asa ca impreuna cu ATIC vom reprezenta Romania la Swiss IT Forum (s) pe 20 si 21 septembrie 2022, la Geneva.

 

Mentiuni din agenda evenimentului:

  • Conferinte despre transformare digitala;

  • CSR & Green IT;

  • Stocare si implementare Cloud;

  • DevOps;

  • A.I. CRM & ERP.

Fiecare participare la evenimentele de profil din industrie este o oportunitate pentru:

  • networking – cu o comunitate pasionata de tech si IT;

  • a relationa cu potentiali clienti interesati de solutii digitale complexe, care sa ii ajute sa aiba un business mai profitabil;

  • a intalni viitori parteneri de business;

  • a afla tendintele din domeniu si a le pune apoi in aplicare in proiectele noastre.

 

Cateva proiecte din portofoliu pe care vrem sa le punem in evidenta la eveniment

Transformarea digitala nu este doar un simplu concept pentru Roweb. Este un principiu in jurul caruia ne cladim si dezvoltam activitatea de business, venind in intampinarea clientilor care isi doresc:

  • sa economiseasca resurse: timp, bani, materiale, resurse umane;

  • sa optimizeze si organizeze procesul de lucru;

  • sa tina pasul cu schimbarile din domeniu;

  • sa creasca conversiile.

Iar printre clientii care au reusit sa atinga obiectivele enumerate mai sus, amintim:

C.I.M Bank – o banca de origine elvetiana, pentru care am realizat o aplicatie de Mobile sigura, bazata pe autentificare folosind date biometrice. Aplicatia este conectata cu website-ul companiei, oferind o experienta bancara 360 de grade pentru clientii care au nevoie sa efectueze rapid tranzactii, sa interogheze soldul, sa plateasca facturi etc.

 

Whise CRM – cea mai extinsa colaborare din portofoliul Roweb (din 2006) si un client care tine in permanenta pasul cu schimbarile digitale. Whise activeaza in domeniul imobiliar din Belgia si a dezvoltat impreuna cu Roweb solutii smart care interconecteaza agentii imobiliari cu agentiile si clientii – totul intr-un flux de lucru coerent si usor de urmarit.

 

Tourpaq– un alt proiect de renume din portofoliul Roweb si care reprezinta un client care ofera solutii software pentru agentiile de turism si cei care aleg sa cumpere vacante de la acestea. Pentru Tourpaq au fost dezvoltate mai multe tipuri de aplicatii intuitive, atat pentru partea de desktop, cat si pentru cea Mobile. Acestea permit companiilor inglobate de Tourpaq sa-si prezinte si promoveze ofertele intr-o maniera atractiva, si turistilor sa aiba acces la informatii valoroase despre calatoriile lor.

 

nGage – Folosind experienta de peste 18 ani, Roweb a dezvoltat pentru compania de HR nGage o serie de functionalitati care sa ofere userilor acces la produsele si serviciile din platforma. Abordarea proiectului a inclus rescrierea codului de la 0, pentru a putea corecta erorile care impiedicau buna functionare a activitatii clientului si a putea oferi acces la un sistem nou, modern si performant.

 

Despre Roweb – in calitate de partener in transformarea digitala:

  • Roweb este o companie de software development, creata in 2004.

  • Portofoliul include clienti din peste 30 de tari, printre care: UK, Canada, Belgia, Elvetia, Danemarca etc.

  • Modul de abordare al proiectelor porneste de la trei modele de lucru: colaborare pe proiect, modelul echipe dedicate si staff augmentation.

  • Din echipa Roweb fac parte peste 130 de software developeri, majoritatea fiind seniori.

  • Compania noastra are trei sedii in Romania, iar in curand, un nou sediu, in UK.


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices