Swiss IT Forum(s) 2022 | Networking cu reprezentanti ai comunitatii digitale la un eveniment de top din Elvetia

Acest articol a fost publicat in categoria Descopera echipa Roweb, Evenimente business, Evenimente tech in .

Tocmai ne-am intors de la Swiss IT Forum(s) – un eveniment business & tech de top din Elvetia, la care am participat in calitate de membru ATIC.

Si asa cum am promis, impartasim cu voi, la cald, impresii despre ce a insemnat organizarea, conferinta si experienta.

 

Organizare cu precizie de ceas elvetian…

Incepem prin a spune ca am fost placut impresionati de tot ce a insemnat organizarea evenimentului SWISS IT Forum(s), fapt care ne-a facut sa luam imediat decizia de a reveni si la editiile urmatoare.

Pregatirile au inceput inainte de a ajunge la Geneva, prin crearea unui profil de expozant, in platforma intuitiva pusa la dispozitie de catre organizatorii elvetieni. Acest lucru ne-a permis sa cunoastem detalii despre eveniment, despre locatie, dar si despre ceilalti expozanti care au acceptat invitatia SWISS IT Forum(s).

Totodata, am avut ocazia sa stabilim intalniri de business, one-to-one, cu reprezentanti ai companiilor care impartasesc aceleasi principii cu noi.

Pe de alta parte, am apreciat precizia si promptitudinea organizatorilor romani & elvetieni, in tot ce a insemnat suport.

 

Echipa Roweb va continua sa se concetreze asupra proiectelor de pe piata din Elvetia

Piata din Elvetia ramane una de interes pentru echipa noastra.

Iar faptul ca participam la evenimente precum SWISS IT Forum(s) si avem in portofoliu clienti precum CIM Bank (banca de renume elvetian – pentru care am dezvoltat o aplicatie ce permite operatiuni financiare la 360 de grade, cu securitate sporita) ne ajuta sa ne formam o imagine clara a necesitatilor clientilor.

Pornind de la acest fapt, eforturile echipei noastre de software development sunt canalizate spre oferirea de solutii moderne, care tin pasul cu schimbarile si trendurile din piata. Antreprenorii elvetieni pun accentul pe calitatea muncii si respectarea promisiunilor de business – doua principii de la care am plecat si noi in definirea strategiei noastre.

Ceea ce ne-a surprins placut, din punct de vedere business, a fost faptul ca am avut parte de deschidere. Interactiunea de la stand, intalnirile de afaceri, networkingul spontan din zona expo, dar si cel relaxat de la petrecere, ne-au facut sa realizam ca exista o deschidere spre digitalizare si o tendinta tot mai acuta de a aduce schimbari importante.

“Fata de evenimentele din anii trecuti, prezenta a fost usor mai redusa. Dar comunitatea a fost mai activa si mai energica. Putem spune ca se vede amprenta pandemiei: oamenii sunt mai rezervati, dar au nevoie sa se conecteze cu ceilalti si vor sa o faca in conditii de siguranta.

Astfel, ma bucur ca am putut sa participam live la eveniment, mai ales ca am avut parte de multe discutii interesante cu oameni care impartasesc aceeasi viziune de business cu noi.”

Mirel Ionescu – Senior Partner & Business Developer

Echipa Roweb la Swiss IT Forum(s)

Compania noastra a fost reprezentata de:

Stefan Nicolae – Head of eCommerce & PHP Tech Lead
Stefan este leaderul departamentului de PHP din Pitesti si al echipei de eCommerce. Acesta s-a alaturat companiei in 2006 si ne reprezinta la evenimente de business & eCommerce, ocupandu-se, in acelasi timp, de coordonarea studentilor la stagiile de practica.

Mirel Ionescu – Senior Partner & Business Developer
Alaturi de Viorel Costea si Razvan Veliscu, Mirel Ionescu a infiintat compania Roweb, cunoscuta sub actualul brand din 2004. Mirel este reprezentantul Roweb la evenimente nationale si internationale, inca din primii ani de cand compania a ales aceasta activitate.
De asemenea, Mirel este coordonatorul departamentului de Marketing si Managing Partner al solutiei digitale Horeka (dedicata antreprenorilor din industria cu acelasi nume).

ecomteam brasov eveniment ecommerce

Valentin Necsuleu – Senior Sales Representative
Face parte din delegatia Roweb la evenimente de eCommerce si business nationale si internationale. Vali coordoneaza departamentul de vanzari si este Co-Fondator al solutiei digitale Horeka, alaturi de Mirel.

 

Ce urmeaza dupa SWISS IT Forum(s)?

Nu am desfacut bagajele de la calatoria din Elvetia pentru ca deja a trebuit sa ne pregatim de doua alte evenimente: GPeC si MWC Las Vegas.

Primul a avut loc in Bucuresti si reprezinta unul dintre cele mai mari evenimente de eCommerce din Romania.

Al doilea este un eveniment dedicat tendintelor in materie de Mobile & Connectivity si are loc in tara in care se da ora exacta in materie de tehnologie: S.U.A.

De asemenea, lista de evenimente business, tech & eCommerce nu se incheie aici. Dupa Las Vegas, reprezentatii Roweb vor merge in Dubai, pentru a lua parte la expozitia Gitex Global 2022.

Cu detalii despre fiecare eveniment vom reveni pe blog si pe paginile noastre de Social Media.

 

Despre Roweb – in calitate de partener de incredere in transformarea digitala

  • Suntem o companie 100% romaneasca, ce se pozitioneaza precum software house, din 2004, odata cu definirea brandului Roweb.
  • 90% dintre proiectele din portofoliu sunt dezvoltate pentru clienti internationali din tari precum Elvetia, Belgia, Danemarca, UK, SUA, Canada etc.
  • In momentul de fata, compania are 130+ software developeri, implicati in proiecte din domenii precum HR, Horeca, Banking, Automotive, Imobiliare, Sanatate si Medicina, Turism etc.
  • Modelele de lucru alese sunt de tipul staff augmentation, echipe dedicate sau echipe de proiect.
  • Echipa Roweb dezvolta proiecte si solutii end-to-end, folosind tehnologii si framework-uri moderne si pornind intotdeauna de la necesitatile clientului.

Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices