Roweb @ MWC Las Vegas 2022 | Acolo unde cele mai noi tendinte din tehnologie se intalnesc pentru a accelera transformarea digitala a businessurilor din intreaga lume

Acest articol a fost publicat in categoria Evenimente business, Evenimente tech, Tendinte in piata in .
Roweb la MWC Las Vegas 2022

Urmatorul eveniment din agenda noastra business, din aceasta toamna, este MWC Las Vegas – recunoscut drept cel mai influent eveniment de Mobile & Connectivity din America de Nord. 

Iar decizia noastra de a participa la eveniment este legata de faptul ca o parte importanta a clientilor din portofoliul nostru international este din SUA (cateva exemple mai jos).

MWC Las Vegas este, asadar, o oportunitate excelenta de a ne bucura de networking intr-una dintre cele mai cunoscute destinatii de divertisment.

Pe langa asta, stim cu totii ca tendintele in tehnologie, transformare digitala, aplicatii mobile si multe altele incep in SUA. Astfel, vizita noastra este legata si de numele importante pe care le vom intalni la expozitie si conferinte si ale caror pareri abia asteptam sa le aflam.

Nu in ultimul rand, trebuie sa recunoastem ca ne gandim la SUA cu o usoara melancolie pentru ca de acolo au pornit primele proiecte pe care le-am dezvoltat impreuna cu echipele noastre de software, la inceputul anilor 2000, cand partea de IT nu capatase atat de mult teren in Romania.

 

Despre evenimentul MWC Las Vegas

Nu este prima data cand participam la evenimentele MWC si revenim mereu cu placere. Si desi nu a trecut mult timp de la experienta din Barcelona, din aceasta primavara, abia asteptam sa vedem ce aduce nou evenimentul din Las Vegas.

 

Si incepem prin a spune ca locatia de anul acesta este impresionanta. Echipa de organizare a rezervat un loc care ofera vizitatorilor si expozantilor o gama de facilitati care aduc o experienta complet noua.

Iata cateva aspecte care ne-au surprins placut:

  • un spatiu imens pentru amenajarea standurilor – nu mai putin de 600.000 de metri patrati pentru zona expozitionala;
  • o locatie convenabila – aproape de obiectivele turistice principale si de aeroportul din Las Vegas;
  • masuri de siguranta supreme, datorita calitatii aerului care va fi purificat printr-un sistem modern;
  • spatiu amplu si primitor pentru conferinte – 150.000 de metri patrati pentru salile in care ne vom intalni cu speakerii;
  • peste 200 de vorbitori si influenceri cu notorietate in lumea digitala.
Roweb la MWC Las Vegas 2022
Sursa foto: https://www.mwclasvegas.com/

 

Evenimentul va incepe pe 28 septembrie. Mai exact, este vorba de trei zile in care ne vom intalni fata in fata pentru a explora teme care modeleaza lumea digitala si care ni se par foarte atractive.

Astfel, suntem nerabdatori sa participam la conferintele despre:

  • Conexiune 5G, cu accent pe metaverse si web3.0 – un subiect dezbatut in intreaga lume;
  • Cloud Net – o inovatie obligatorie pentru toate companiile care doresc sa tina pasul cu dinamismul industriei digitale;
  • IOE – Internet of Everything – un concept a carui popularitate a crescut foarte mult in ultima vreme;
  • Tech Horizon – un rezultat al colaborarii dintre conectivitatea mobila si industriile business.
Roweb la MWC Las Vegas 2022
Sursa foto: https://www.mwclasvegas.com/

 

Cateva dintre proiectele dezvoltate pentru clienti din SUA despre care vom vorbi la standul de la MWC Las Vegas

Suntem pregatiti sa ne prezentam proiectele, sa exploram si sa invatam. Fiecare eveniment de business, tech sau eCommerce este o oportunitate pentru noi de a creste si de a ne imbunatati serviciile, dar si de a aduce in prim-plan principalele proiecte.

Mai jos, cateva exemple.

Platforma personalizata de vanzare de bilete pentru evenimente (Spotlight)

Bazandu-ne pe tehnologii moderne si pe expertiza dezvoltatorilor nostri, cu experienta de seniori, am creat un sistem de eCommerce si rezervare bilete, care include integrari 3rd party, API-uri si site-uri web si este capabil sa extinda rapid afacerea clientului nostru.

Tehnologii: PHP, Vue.js, MYSQL

Locatie: SUA – Las Vegas

Aplicatie personalizata pentru industria financiara, cu sistem de securitate puternic (FileLater)

Am dezvoltat o aplicatie fiscala pentru americanii platitori de impozite. Mai precis, este vorba de o aplicatie securizata care a castigat rapid increderea utilizatorilor prin functionalitati intuitive, create pornind de la nevoile acestora.

Tehnologii: Microsoft.NET Core, Web API, Vue.js, SQL Server, iTextSharp, Microsoft Azure Cloud

Location: SUA

Mai multe proiecte similare in portofoliul nostru!

PORTOFOLIU

 

Cateva dintre aplicatiile noastre Mobile despre care vom vorbi la standul de la MWC Las Vegas

MWC Las Vegas este, totodata, o oportunitate de a evidentia experienta echipei noastre de Mobile, formata din dezvoltatori dedicati. Acestia dezvolta aplicatii Android, iOS sau de tip cross-platform.

Iata cateva exemple.

Aplicatie Mobile de tip CRM (WHISE CRM)

Parteneriatul nostru cel mai longeviv (din 2006) se bazeaza pe lucrul cu o echipa dedicata. Mai exact, este vorba despre un proiect cu dezvoltare continua pentru a oferi un mediu de lucru imobiliar flexibil si modern pentru mai multe tari si piete.

Tehnologii: ASP.NET, React, Elasticsearch, Azure, Docker

Locatie: Belgia

Roweb la MWC Las Vegas 2022

Sistem de management al operatorilor de turism pentru o agentie daneza de top

Tourpaq este un sistem de management al operatorilor de turism (atat al agentiilor, cat si al turistilor propriu-zisi) care permite utilizatorilor sa gestioneze tot ceea ce are de-a face cu activitatea lor dintr-un singur dashbord. Clientul este unul dintre cei mai mari tour operatori din Danemarca si lucram impreuna din 2008.

Tehnologii: ASP.NET, Web API, MSSQL, React Native

Locatie: Danemarca

Roweb la MWC Las Vegas 2022

Aplicatia mobila dezvoltata pentru o banca elvetiana cu notorietate

Am dezvoltat o aplicatie mobila care ajuta clientul sa beneficieze de o experienta bancara la 360° prin capabilitati extinse si servicii sigure si securizate.

Tehnologii: Swift, Java, Android, ASP .NET Web API

Locatie: Elvetia

Roweb la MWC Las Vegas 2022

 

Clientii nostri din SUA au incredere in compania noastra pentru:

  • dezvoltarea de solutii software personalizate – cost optimizat, eficienta sporita, risc redus si securitate robusta;
  • acoperirea nevoilor de transformare digitala prin solutii end-to-end – de la analiza tehnica, consultanta si arhitectura, pana la testarea si mentenanta post-implementare;
  • oferirea de echipe dedicate cu experienta – peste 50% dintre dezvoltatorii nostri software sunt seniori;
  • acoperirea tuturor rolurilor necesare in proiecte – software developeri, manageri de proiect, analisti de business, scrum masters, designeri UX/UI, specialisti QA, consultanti IT, cloud masters;
  • vasta expertiza in diverse industrii – dezvoltam solutii folosind toate tehnologiile moderne;
  • bariere lingvistice si culturale minime – 20 de ani de experienta in lucrul cu clienti din intreaga lume – majoritatea membrilor echipei sunt vorbitori de engleza fluenta;
  • transparenta si implicare deplina – predictibilitatea costurilor, control al bugetului si abordare Agile pentru o dezvoltare rapida si simplificata.

De asemenea, va amintim ca evenimentul din Las Vegas va fi transmis live pe Linkedin. Iar noi o sa va tinem la curent cu ce se intampla acolo, pe blog si pe paginile noastre din Social Media.


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices