Excursia echipei Roweb la Varna, in deja obisnuitul team building anual

Acest articol a fost publicat in categoria Tehnologii in .

Pentru ca punem mult suflet si dedicatie in crearea de proiecte ce au un impact deosebit in viata de zi cu zi a clientilor nostri, ne propunem ca in fiecare an pe parcursul a cateva zile din perioada verii sa ne bucuram cu adevarat de o distractie ce la un moment dat poate fi definita ca epica.

Ne-am bucurat de cateva zile cu soare, plaja, coktailuri, dar si multa distractie pe marginea piscinei atat ziua dar mai ales noaptea. Acest moment a permis colegilor nostri mai noi sa interactioneze si sa se integreze in echipa de programatori mai vechi ai firmei noastre, sudand legaturi si prietenii ce cu siguranta vor dainui mult de aici inainte.

Bulgaria ne-a intampinat cu vastele sale campii de floarea soarelui, aducandu-ne aminte de povestile si bucuria copilariei. Relaxarea a fost cuvantul de ordine, bucurandu-ne la maxim de voia buna si petrecerile organizate, jocurile specifice unui team building, creind energie, entuziasm ce trebuie sa reziste pe parcursul unui intreg an.

Nu toti au ales sa topaie pe plaja sau in piscina hotelului, cativa fiind mai atasati de idea de calm si relaxare alaturi de cativa prieteni la un pahar cu un continut rece si savuros. Mai jos puteti simti unele din momentele noastre de neuitat in team buildingul anului 2014 al Roweb. Multumim Varna, multumim Roweb!


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices