Roweb si-a reinnoit parteneriatul pentru Competenta Silver Application Development de la Microsoft

Acest articol a fost publicat in categoria Tehnologii in .

Recent compania noastra si-a reinoit parteneriatul cu Microsoft pentru competenta de Silver Application Development. Acest lucru ne asigura acces anual la informatii despre produse si dezvoltare solutii software de prima clasa.

Experienta noastra dovedita in crearea de solutii web complexe alaturata Retelei de Parteneriate Microsoft permite companiei noastre sa profite de pe urma avantajelor prezentate de lansarea sistemului de operare Windows 8, a Visual Studio 2012, pachetului Windows Server si de recentele modele de business web gazduite cloud.

Aceste lucruri ne permit demarcarea ca si companie de incredere in dezvoltarea de aplicatii software precum solutii personalizate sau comerciale, aplicatii de afaceri, portaluri web avansate sau interfete intuitive. Astfel am castigat acces la resurse corespunzatoare, instrumente, suport si instruirea necesara pentru a ne ajuta clientii in atingerea obiectivele stabilite.

Prin creativitate si inovare am reusit sa ne impunem ca un nume in piata de outsourcing, putand astfel dezvolta aplicatii complexe pentru parteneri din diferite colturi ale globului. Noile modele de afaceri orientate pe cloud ne permit construirea de servicii web continue de generatie viitoare, scalabile, dinamice, optimizate pentru sincronizaare cu o varietate larga de dispozitive.

Avantajele acestei competente Microsoft sunt numeroase, iar aici enumeram cele mai importante: abonare MSDN, materiale demonstrative si de marketing, Sql Server Solution Program, suport tehnic pentru livrare si pre-vanzari.

Pe langa competenta in dezvoltare de aplicatii Microsoft, beneficiile pentru Roweb au crescut, fiind de un impact considerabil, reusind penetrarea de noi piete cu acces timpuriu la cele mai noi tehnologii. Expertiza echipei noastre de developeri a fost constant consolidata, avand mereu acces la campanii de marketing, suport, training etc. Satisfactia clientilor si loialitatea acestora este astfel garantata.

ms-logos-history1


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices