Team Building Roweb 2023 | #NiceToSeaYouAll

Acest articol a fost publicat in categoria Descopera echipa Roweb, For the love of programming in .

Distractie, relaxare, mare, soare, socializare si mult vibe pozitiv – cateva dintre cuvintele cheie care descriu cel mai bine Team Buildingul Roweb din acest an.

Si pentru ca am vrut sa ne bucuram de generozitatea verii care a acaparat luna septembrie, ne-am dat intalnire pe malul marii, la Mamaia.

team building Roweb 2023

Asa cum ne asteptam, inceputul de toamna s-a dovedit perfect pentru volei si plimbari pe plaja. Iar a doua zi, dupa ce capriciile vantului s-au linisitit si steagul rosu a fost coborat de salvamari, cativa colegi s-au bucurat o baie racoritoare in mare.

team building Roweb 2023

Am avut si matinali, care au prins rasaritul. In poze si in cestile de cafea.

team building Roweb 2023

 

Roweb – multe planuri care sa ne mentina pe val

Team Buildingul din acest an a insemnat reuniunea echipelor din intreaga tara. Pentru ca oferim atat sistem de lucru hibrid, cat si remote, avem colegi din multe orase ale Romaniei care au ales sa dea #Join acestui eveniment pentru a se (re)intalni face to face cu restul echipei.

Si pentru a savura o felie de tort, servita la party-ul care a tinut pana in zori.

team building Roweb 2023

Totodata, reuniunea de la mare a fost ocazia perfecta pentru a povesti echipei despre ce am reusit sa realizam pana acum si ce urmeaza sa facem in perioada urmatoare.

Iar printre principalele obiective se numara investirea in dezvoltarea profesionala. In 2024, avem in plan atat diversificarea tehnologiilor, cat si obtinerea de noi certificari care sa ateste calitatea serviciilor oferite de departamentele noastre.

Accentul va fi pus in special pe partea de A.I., unele dintre echipele noastre fiind deja familiarizate cu aceasta tehnologie.

team building Roweb 2023

Tot la Team Building, am povestit si despre principalelor proiecte din portofoliu, care se dezvolta intr-un ritm accelerat si care aduc clientilor nostri rezultate care ne ajuta sa pastram parteneriate de durata.

team building Roweb 2023

 

Ne place marea, ne plac reuniunile…

…dar, mai ales, ne place sa construim amintiri frumoase impreuna #RowebTeam.

team building Roweb 2023

Si nu este prima data cand Roweb alege litoralul ca destinatie pentru team building.

Iar pentru cei care nu au auzit inca despre cat de mult ne place sa facem loc ideilor #fresh, intr-un spatiu #relaxat, lasam mai jos un #Recap cu cateva dintre team buildingurile pe care le-am organizat.

Totodata, marturisim ca avem in plan si alte evenimente de cariera.

Dar pana atunci, in perioada urmatoare, ne pregatim pentru evenimentele business, eCommerce & tech din aceasta toamna – unele in tara, altele internationale.

P.S. Iata si un video #FastForward care arata ce a insemnat pentru noi teambuildingul din acest an si cum cele doua zile petrecute la mare s-au simtit precum 29 de secunde.


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices