Top 5 PHP Frameworks

Acest articol a fost publicat in categoria Tehnologie in .

Pentru inceput, haideti sa clarificam ce este un Framework si de ce este esential in aria dezvoltarii de software. Framework-urile reprezinta colectii de cod universal si reutilizabil care servesc anumitor functionalitati ale aplicatiilor software.

Super-puterile framework-urilor:

Framework-urile PHP au fost intotdeauna cele mai bune alegeri pentru dezvoltarea aplicatiilor web complexe, a celor enterprise, a proiectelor open source mari, a sistemelor CRM si SaaS si nu numai!
Toate framework-urile prezentate au in comun rapiditatea care ii ajuta pe programatori sa isi dezvolte baza oricarei aplicatii web.
Articolul de mai jos va ajuta sa va faceti o idee despre care dintre framework-uri este mai potrivit proiectului dvs in PHP.

Top 5 Frameword-uri PHP:

Laravel

Are multe avantaje atat pentru programatori cat si pentru clienti. Laravel este simplu si sprijina dezvoltarea aplicatiior rapide. Prin urmare, veti obtine setul complet de functii pentru a aduce la viata orice proiect pe scara larga in doar cateva zile, indiferent de marimea proiectului; ecosistemul este vast si vine impreuna cu o platforma instantanee de gazduire si implementare. De asemenea, va ajuta sa nu mai rescrieti codul de fiecare data cand creati un website sau o aplicatie web.

Lumen

Lumen este un micro Framework PHP, realizat de echipa Laravel, pentru programatorii care vor sa construiasca API-uri usoare si rapide ca si serviciile bazate pe Laravel. Deci este conceput pentru dezvoltarea de microservicii si API. Prin urmare, Lumen ofera viteza maxima. Este important de mentionat faptul ca aplicatiile web mari pot fi dezvoltate pe baza abordarii arhitecturii microservice. Cu alte cuvinte, proiectul nu trebuie sa fie mic pentru a folosi Lumen. Microframework-ul este alegerea potrivita daca va simtiti confortabil in a lua toate deciziile de arhitectura.

Magento

In privinta folosirii este simplu, rapid si versatil. Ofera solutii de ultima generatie pentru comertul electronic si o retea extinsa de suport. Magento se integreaza cu multe dintre site-urile tertelor parti care trebuie sa ruleze un site eficient de comert electronic. Aceasta inseamna ca ofera o multime de avantaje semnificative pentru site-urile de e-commerce, precum: permite cautarea si sortarea produselor, ofera integrarea cu metode de plata (card de credit, PayPal, cecuri, ordine de plata, plati Google, etc.), ofera transport la mai multe adrese, accepta mai multe limbi, valute diferite si cote de impozitare si multe altele!

Symfony

Symfony este cea mai buna alegere pentru proiectele complexe, de mari dimensiuni ale intreprinderilor, se compune dintr-un set mare de componente reutilizabile. In plus ofera fiabilitate dovedita, iar alte avantaje ale utilizarii Symfony sunt testarea usoara si suportul pe termen lung.

Codeigniter

Este unul din cele mai vechi si mai de incredere framework-uri PHP datorita documentatie sale detaliate. De asemenea, are o interfata simpla, usor de folosit, fapt care care un impact pozitiv asupra activitatii programatorilor. Ei trebuie sa scrie mai putin cod ceea ce economiseste mult timp pentru proiectul dvs. De asemenea suporta o instalare fara probleme, cu cerinte minime de configurare si poate lucra si pe platforme de gazduire dedicate sau comune.

Pentru o perspectiva mai detaliata asupra framework-ului care se potriveste cel mai bine obiectivelor dvs, puteti intra in legatura cu echipa noastra de PHP.

Puteti de asemenea sa consultati portofoliul nostru cu exemple din proiecte noastre de PHP.

Oferim solutii robuste pentru proiectele de toate dimensiunile, bazandu-ne pe cele mai bune tehnologii open-source – peste 500 proiecte PHP reprezinta dovada experientei noastre:

  • Aplicatii web
  • Aplicatii enterprise
  • CRM
  • CMS
  • SaaS
  • Portaluri online
  • API-uri si Microservicii