#ForTheLoveOfProgramming | Pe 17 iunie, ne vedem la Jobs4IT!

Acest articol a fost publicat in categoria Evenimente de cariera, For the love of programming in .

Fara camasa calcata la dunga – intr-o tinuta casual si lejera, fara incaltaminte incomoda – in tenisii / pantofii preferati, fara CV in format print – ci doar electronic (pentru ca protejam natura si suntem promotorii digitalizarii), iti dam intalnire la Jobs4IT – un eveniment de cariera de la care ne-ar placea sa nu lipsesti.

Jobs4IT

De ce sa accepti invitatia noastra: Evenimentul este unul de cunoastere si networking, organizat pentru studentii si absolventii facultatilor tehnice si are ca scop descoperirea oportunitatilor de cariera, puse la dispozitie de firmele de IT din oras.

De asemenea, intalnirea reprezinta ocazia perfecta pentru cei care vor sa afle mai multe despre internshipurile la care se pot inscrie pentru a pune in practica cunostintele acumulate la facultate.

Asa ca, daca iti doresti un job in domeniu sau daca esti pur si simplu pasionat de tehnologie si IT, te asteptam la standul Roweb.

La eveniment, ai intalnire cu colegul nostru Florin Obogeanu – Manager @Roweb Craiova si colega noastra Cristina Tiulete – Reprezentant HR, carora te incurajam sa le adresezi intrebari.

Ce poti sa afli de la echipa Roweb:

  • care este specificul activitatii noastre, ce fel de proiecte avem in portofoliu, cu ce tehnologii lucram;
  • ce inseamna o cariera in cadrul companiei noastre;
  • care sunt etapele aplicarii la joburile disponibile;
  • ce stagii de practica sau internshipuri am pregatit;
  • care sunt planurile Roweb pentru perioada urmatoare, din punct de vedere al dezvoltarii companiei si echipei.

Evenimentul este organizat de Facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica si se afla la cea de-a treia editie.

Alte evenimente de cariera la care a participat Roweb:

  • HR Meeting Europa 2021 – eveniment care ne-a ajutat sa ne aliniem tendintelor in materie de recrutare;
  • Job Shadow Day Craiova & Job Shadow Day Pitesti 2022 – doua vizite in cadrul carora studentii facultatilor tehnice au venit la sediile Roweb din Craiova si Pitesti pentru a sta de vorba cu software developerii si a vedea ce presupune o zi de lucru in cadrul companiei noastre;
  • Career Hub FSED: Ziua Studentului Economist 2021;
  • “Accesul pe piata muncii in conditii de nediscriminare si egalitate de sanse: calificari si competente!” – eveniment la care Managerul HR, Lorena Iordache, a vorbit despre provocarile din acest domeniu.

Pe langa evenimentele mentionate anterior, Roweb a reluat in acest an stagiile de practica, fata in fata. Si am avut peste 230 de studenti inscrisi, dintre care am selectat 57, in urma sustinerii unui test de evaluare.

In curand, studentii alesi vor incepe sa vina la sediile Roweb pentru a putea rezolva task-urile pregatite de mentori. Noutatea din acest an consta in faptul ca pe langa stagiile de practica de PHP + JS si .Net + JS, devenite deja traditie (peste 8 ani de internship), avem un nou stagiu de Quality Assurance, in Pitesti.

Acestea fiind zise, ne vedem la Jobs4IT.

P.S. #WeHaveCookies si nu doar pe website. Asa cum am mentionat anterior, te asteptam la standul Roweb cu informatii despre joburile din cadrul companiei noastre, dar si cu biscuiti.


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices