Team building Roweb 2022 | Impreuna si #OutOfTheOffice

Acest articol a fost publicat in categoria Descopera echipa Roweb, For the love of programming in .
team building Roweb 2022

De curand, am desfacut bagajele de la cel mai recent eveniment in-house: #teambuilding Roweb 2022. Si cu un colaj de amintiri #fresh in minte, suntem gata sa povestim pe blog cateva detalii despre o intalnire care ne-a adus impreuna intr-un alt context. 

Si am indraznit sa lasam in urma pandemia, cu toate provocarile din ultimii ani (carora, apropo, le-am facut fata cu brio) si am pus accentul pe fun, relaxare si socializare

Locatia: Poiana Brasov, Hotel Alpin si un decor montan, completat de o toamna tarzie. 

team building Roweb 2022

 

Un team building cu si despre oameni… 

La eveniment, au dat join echipele de software development (PHP, .NET, QA, Mobile, front-end, DevOps), reprezentanti din Top Management si departamentele suport de HR, Financiar, Suport Clienti, Sales, Administrativ, Design & Marketing. 

Odata cu dezvoltarea brandului si a portofoliului de clienti internationali, a crescut si numarul de angajati. Astfel, daca la sfarsitul lui 2019 Roweb insemna 113 persoane, in prezent, din echipa noastra fac parte 158 de membri, iar procesele de recrutare ale departamentului de HR sunt in continua desfasurare. 

Astfel, avand in vedere faptul ca in echipa au venit foarte multi oameni noi, evenimentul din Poiana a fost ocazia perfecta pentru a ne cunoaste si a socializa dincolo de platformele de comunicare (Teams, Skype etc). 

 

18 ani de Roweb – un majorat care nu putea fi trecut cu vederea

De asemenea, intalnirea din acest an a marcat implinirea a 18 ani de cand brandul Roweb a fost lansat in piata. Desi activitatea a inceput mai devreme, anul 2004 este cel in care au fost puse bazele unor proiecte importante si a comunitatii actuale. 

Tot in cadrul acestui eveniment, au fost adusi in lumina reflectoarelor oameni cu functii de leadership managerial, leadership tehnic, oameni care au ales sa ramana in companie de peste 10 ani si oameni pentru care a face parte din echipa Roweb inseamna “more than a job”. 

Echipa de software development este omogena si include atat persoane cu functii de senior si middle, cu experienta diversa, cat si juniori cu entuziasm care absorb din cunostintele mentorilor si coordonatorilor. 

Team buildingul din acest an a inclus activitati de interactiune, socializare in jurul focului de tabara, cantece folk, petrecere, rasfat la sauna & piscina si plimbari in natura. 

Iar evenimentul a reusit sa aduca laolalta oameni din multe orase ale tarii pentru a petrece timp impreuna si a le multumi pentru implicarea si pasiunea de care dau dovada

Datorita lor, brandul Roweb a reusit sa creasca organic si sa se pozitioneze ca un partener de incredere in procesul de transformare digitala. 

„Suntem de 18 ani in piata. In businessul acesta am pornit la drum doar cativa oameni, iar astazi suntem peste 150. Asadar, provocarile au fost foarte diferite de la o etapa la alta a evolutiei noastre. 

La inceput am avut multe de asimilat intr-un timp foarte scurt – atat din perspectiva tehnologiilor, cat si din cea a businessului, pentru ca ne doream sa livram corect si la timp. Iar efortul a fost unul destul de mare atunci. 

Cu totii am progresat si din punct de vedere al businessului, dar si tehnic. Apoi a inceput extinderea echipelor si a trebuit sa ne definim noi roluri in companie, sa ne adaptam rapid.”

interviu Viorel Costea Roweb

Viorel Costea
Co-fondator & CEO Roweb

Totodata, unul dintre punctele culminante ale evenimentului a fost momentul proiectarii pe ecranele conferintei a unor mesaje video de la clientii nostri. 

Mesajele au fost cu atat mai de impact cu cat au venit cu doza potrivita de informal. Din continutul lor nu au lipsit notele personale care ne-au reamintit ca durabilitatea proiectelor este efectul unor relatii de incredere si respect, dincolo de dezvoltari si executii punctuale.

Astfel, putem spune ca testimonialele au demonstrat, inca o data, ca relatiile s-au creat dincolo de liniile de cod, iar clientii au tinut sa mentioneze ca apreciaza capacitatea oamenilor din Roweb de a le intelege businessurile si a le traduce nevoile in solutii performante. 

Si daca pozele din galeria de mai sus nu te-au convins de faptul ca team buildingurile noastre inseamna distractie, iata mai jos o arhiva cu cateva dintre acestea:

2014

2015

2016

2017

2018

2019

 

Next steps pentru echipa Roweb: 

Team building nu este ultimul eveniment dedicat echipelor din acest an. In decembrie, urmeaza petrecerea de Craciun, un prilej pentru a recapitula toate realizarile din acest an. 

De asemenea, extinderea echipei ramane o prioritate pentru Roweb, ceea ce inseamna ca in articolul de anul viitor ne dorim sa prezentam noi colegi. 

La fel se va intampla si cu evenimente de cariera precum: Job Shadow Days, Open Doors sau targuri de joburi. 

 

Next steps pentru compania Roweb: 

2023 se anunta un an la fel de plin, cu o strategie bine definita. Roweb are in plan obiective precum: 

  • cresterea cifrei de afaceri si a numarului de proiecte; 
  • adoptarea de noi tehnologii moderne, tinand cont de tendintele din piata; 
  • participari la summit-uri internationale de tech, business, HR si e-commerce;
  • extinderea sediului central de la Pitesti, cu inca doua etaje si aproximativ 200 de mp;
  • dezvoltarea proiectului intern Horeka – o solutie Roweb dedicata ownerilor de restaurante, hoteluri, pensiuni si cafenele. 

Iar daca ti-a placut team buildingul nostru si esti gata sa te intalnesti cu echipa noastra de recrutare, nu uita sa aplici la unul dintre joburile pe care le avem disponibile


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices