Stagiu de practica Roweb online, Pitesti si Craiova
2 programe desfasurate in paralel!

De la an la an propunerea noastra de programe s-a diversificat pentru ca vrem sa oferim cat mai multe optiuni celor interesati de o cariera in domeniu.

dotnet

Pitesti, Craiova

webdev

(Php, React.Js, Vue.JS)

Pitesti, Craiova

Martie 2021

Deadline inscrieri: 31 Martie 2021

Nu suntem o corporatie. Suntem o companie dinamica si entuziasta, unde vei avea ocazia sa lucrezi cu ultimele tehnologii de pe piata.

Aplica acum!

Un stagiu de practica bine ales!
Flexibilitate maxima,
fara reguli rigide.

Ce castigi daca aplici?

  • inveti sa faci un proiect web de la A la Z, cu cele mai moderne tehnologii;
  • dezvolti proiecte in echipa alaturi de mentori cu experienta din Pitesti si Craiova;
  • cunosti oameni noi din industrie si te conectezi cu programatori din toate orasele in care avem echipe si colegi (Bucuresti, Craiova, Pitesti, Iasi, Oradea, Rm. Vâlcea, etc);
  • inveti intr-un mediu sigur si flexibil - stagiul de practica se desfasoara doar online;
  • poti obtine un internship platit + ulterior sansa de angajare;
  • la finalul stagiului primesti adeverinta de practica si recomandare;
  • faci primul pas important pentru o cariera in programare.


Cui se adreseaza?

Studentilor interesati de o oportunitate reala de invatare prin care obtii experienta relevanta cerintelor de pe piata!

Aplica acum!

Cum sa accesezi Stagiul de Practica?


Completeaza formularul pentru a te inregistra si vei primi un raspuns de la colegii nostrii, care iti vor oferi toate detaliile pentru a intra in Programul de Practica. Inscrierile au loc pana la data de 31 martie 2021.

Studentii selectati beneficiaza atat de training-uri specializate, in care vor invata si vor lucra cu tehnologii de ultima generatie cat si de sfaturile expertilor nostri, care ii vor ghida din prima zi.


Toti participantii vor primi adeverinta de practica iar cei mai talentati vor putea participa la un program de internship platit, timp de 3 luni. In cadrul programului Internship Roweb 2021 vei fi integrat intr-o echipa de dezvoltare si, indrumat de colegi, vei putea lucra la un proiect real. La final cei mai buni se vor putea alatura echipei noastre ca angajati part-time sau full-time.

Locurile sunt limitate, aplica acum!

*
*
*
*
*
*
*
*
 

Editia 2019 - Din culise

La stagiul de vara Roweb 2019 au aplicat 269 de studenti, din care 55 au fost admisi. Urmareste impresiile celor care au participat la editia din 2019. Stagiul e oportunitatea potrivita pentru a vedea cum stau lucrurile din punct de vedere practic, care sunt zonele pe care trebuie sa le mai aprofundezi si reprezinta si primul tau contact cu specialisti din domeniu.

blog-post-image

Stagiul de Vara Roweb

Diverse / Aprilie 10, 2019

Noi nu suntem o corporatie. Suntem o companie dinamica si entuziasta si lucram cu ultimele tehnologii de pe piata. Punem accent atat pe calitatea codului livrat cat si pe un mediu de lucru sanatos iar echipa noastra creste de la an la an. Multi dintre colegii nostri, care au participat la Stagiul de Vara, lucreaza […]